Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

omeeena, nie rozumiem paniki na punkcie egzaminow itp. Ja to mam wywalone :P i pewnie zaczne sie uczyc do matury tak, jak to bylo w przypadku gimnazjalnego, czyli 2 dni przed :D

-- 02 mar 2013, 21:07 --

Saiga, ja z matmy jestem good, wiec jak masz pytania to wal :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, nie rozumiem paniki na punkcie egzaminow itp. Ja to mam wywalone :P i pewnie zaczne sie uczyc do matury tak, jak to bylo w przypadku gimnazjalnego, czyli 2 dni przed :D

-- 02 mar 2013, 21:07 --

Saiga, ja z matmy jestem good, wiec jak masz pytania to wal :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, dasz radę i z majcą, 30 % to nie dużo, na studiach potrzebowałam 70 % :(

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, dasz radę i z majcą, 30 % to nie dużo, na studiach potrzebowałam 70 % :(

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, haha, no to mamy inne podejścia do sprawy :mrgreen:

-- 02 mar 2013, 20:10 --

anonus, ja też niby miałam wywalone, bo zajmowało mnie wtedy odchudzanie się :roll: ale jednak gdzieś tam w środku troche się bałam... nawet nie tego, ze nie zdam, tylko tego, że mi źle pójdzie i w domu będą pretensje. Ale poszło elegancko, wiec coś w tym jest, że im się człowiek mniej przejmuje tym sobie lepiej radzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, haha, no to mamy inne podejścia do sprawy :mrgreen:

-- 02 mar 2013, 20:10 --

anonus, ja też niby miałam wywalone, bo zajmowało mnie wtedy odchudzanie się :roll: ale jednak gdzieś tam w środku troche się bałam... nawet nie tego, ze nie zdam, tylko tego, że mi źle pójdzie i w domu będą pretensje. Ale poszło elegancko, wiec coś w tym jest, że im się człowiek mniej przejmuje tym sobie lepiej radzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, poradzisz sobie, dzieciaku, bo masz poukładane w głowie i ruszysz doopę, a nie dlatego, że matura to formalność i łatwizna.

Snejana za mocną herbę wypiła i gubi wątki...

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, poradzisz sobie, dzieciaku, bo masz poukładane w głowie i ruszysz doopę, a nie dlatego, że matura to formalność i łatwizna.

Snejana za mocną herbę wypiła i gubi wątki...

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, a może być dzień w okularach? 8)

-- 02 mar 2013, 20:12 --

omeeena, co to za insynuacje, nic nie piłam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, a może być dzień w okularach? 8)

-- 02 mar 2013, 20:12 --

omeeena, co to za insynuacje, nic nie piłam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, tak, czasem w czasie reklam zapominam co oglądałam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, tak, czasem w czasie reklam zapominam co oglądałam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak odpowiem,ogólnie o poziom matury się nie bałem,ponieważ to nie aż tak trudne,zaś same oceny itp - nie przekładają się na inteligencje czy wiedzę.

Co do przejmowania się,wiadomo że im na większym luzie się podchodzi,tym lepiej będzie,ale wiadomo jak to ludzka natura,nerwówka zawsze będzie :P .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak odpowiem,ogólnie o poziom matury się nie bałem,ponieważ to nie aż tak trudne,zaś same oceny itp - nie przekładają się na inteligencje czy wiedzę.

Co do przejmowania się,wiadomo że im na większym luzie się podchodzi,tym lepiej będzie,ale wiadomo jak to ludzka natura,nerwówka zawsze będzie :P .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.