Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, naleśniki... a jaki farsz? pewnie kocie zarcie :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Oczywiście :mrgreen: podobno prawdziwy kucharz potrafi zrobić coś z niczego , ale po pierwsze ja nie jestem kucharzem , a po drugie trudno coś wymyslić gdy jedynymi składnikami jakie mam do wyboru jest mleko i żarcie dla kota :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Zaraz pojadę ... chwila zapomniałem , że nie mam auta :D dobra , to dziś po szklance mleka i spać :P

Svafa, Mam takie umiejętność w gotowaniu , że jakbyś zobaczyła końcowy efekt , to odechciało by ci się jeść :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dobra, możesz pożyczyć to moje futrzane :mrgreen:

-- 02 lis 2012, 22:38 --

Absinthe, witaj :D tak, Tomcio robi naleśniki :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nareszcie jupi.gif co prawda będę się trochę wyróżniał tym futrzakiem , ale ważne , że jest :mrgreen:

-- 02 lis 2012, 23:46 --

Absinthe, W sumie , to nie idzie :D ale zaraz coś wykombinuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, spoko, noc jest, nie bedzie nic widać :D obyś tylko nie spotkał przed sklepem jakiś panów w dresach czy glanach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, w jakim sensie nie idzie?rozwalają się?

Ja dzisiaj zrobiłam za to bez-smakowe-łazanki.

A Ty co porabiasz Snejana, ?:)

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, a piszę na forach i w koncu mam dobry humor :DA Ty co porabiasz?

mmm lubie łazanki :D jak dawno nie jadlam :105: brat, zmiana planów, rob łazanki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No właśnie tego się obawiam :D a łazanki zaraz zrobię , tylko wyjdę na wieś kurę złapać na rosół póki ciemno , bo mam dość tej zupy z paczki :P

Absinthe, Nie , po prostu nie wiem od czego zacząć i oglądając mecz przy okazji , myślę jak przygotować naleśniki mając do wyboru mleko i żarcie dla kota :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.