Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, jak widać ^^

Saraid, do usług :P

Jednak z jednym osobnikiem nie mogę się równać w tym kunszcie :D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, ...wyeliminowaliśmy...

Ale kto? Czyżby... myśliwi? A teraz znowu rzekoma ochrona jednych gatunków poprzez likwidację drugich. Do mnie to nie przemawia. :bezradny:

-- 11 lut 2013, 13:12 --

Saraid, zdecydowanie, impreza musi być :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, ...wyeliminowaliśmy...

Ale kto? Czyżby... myśliwi? A teraz znowu rzekoma ochrona jednych gatunków poprzez likwidację drugich. Do mnie to nie przemawia. :bezradny:

do mnie też nie. Człowiek to jedyne zwierze, które morduje dla przyjemności. A myśliwych... nie znosiłam, nie znoszę i nie będę znosić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EH zajebisty dzien. mialem isc do psychiatry w zwiazku z komisja wojskowa. najpierw stanie 30 minut w zlej kolejce, pozniej 30 w dobrej I DUPA nie ma psychiatry, mam isc jutro o 10... Do dupy z nfz, jakbym mial sie leczyc tylko publicznie to chyba bym popelnil szereg samobojstw.... 30 ludzi na korytarzu, kazdy sie gapi na kazdego, nie wspominam o tym ze wszystkie moje fobie spoleczne sie uaktywily naraz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojna najlepszym polowaniem, i jak pasjonującym,samemu sie poluje i można zostać upolowanym.

Bycie ofiarą i łowcą..czemu tam nie idą

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :)

-- 11 lut 2013, 13:38 --

Saiga, ooo gratuluję tytułu :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

złowiek to jedyne zwierze, które morduje dla przyjemności.

nie prawda, bo dzikie psy potrafią dla zabawy zagryźć dla zabawy np. sarny, jelenie.

ja tam nie mam nic do myśliwych, wędkarzy w końcu i oni polują na małe bezbronne rybki :P

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, lisów jest więcej nie tylko z powodu wyeliminowania wścieklizny. To zwierzaki potrafiące się dobrze adaptować. Lis przystosował się do życia w pobliżu ludzi, bo łatwo przy nich o znalezienie pożywienia. A jak dużo papu, to i populacja rośnie.

Jeszcze co do myśliwych... dla mnie to niepojęte, że uważają iż pomagają przyrodzie. Taaa... dokarmiając zwierzęta a potem zabijając, gdy zrobi ich się za dużo... :roll:

Dobra, koniec tematu, bo rozmawiasz z fanatyczną przeciwniczka polowań :mrgreen: . A jak to fanatyka - nic mnie nie przekona :mrgreen: .

-- 11 lut 2013, 13:53 --

Snejana, ProstaNazwa, hej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, zdobycie tytułu wymagało dużo marudzenia i odpowiedniej renomy.

W następnym głosowaniu (o ile będzie) pozwole innym walczyć o tytuł i zrezygnuje z udziału :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.