Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, wiadomo :mrgreen: wykształcenie nie piwo- nie musi być pełne :angel:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, papież nas pożegnał ciule i uznał pier... nie robie :P skoro koniec swiata jednak nie mam zadnej sesji :roll:

Tomcio Nerwica,

to już nie chce tej kanapki

no w końcu! :twisted:

mamo on mnie przezywa :why: gdzie mój wałek :twisted:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, trzeba nasłuchiwać Radia Maryja oni mają wyłączność na wywiady z Bogu :mrgreen: dobrze, że nie zakopałem ziemienki, teraz się przyda. :P

-- 11 lut 2013, 20:14 --

Snejana, teraz jak już wiesz, że koniec świata blisko, to zamiast w edukacje inwestować to lepiej w piwo. :twisted:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, no jadę jutro po 3 zgrzewki piwa, zamiast na uczelnie :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, hmm... 3 wystarczą? może 4 zgrzewki biernikowego Vipa. :P

virgo21, już prędzej uwierze w latającego potwora spaghetti niż następny koniec świata, ale o tym cisza :mhm: bo próbuje opchnąć swoją ziemiankę.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, masz rację, świat się konczy drugiej takie okazji nie bedzie, kupie 5 :P

virgo21, to Tobie też kupię 5 :P

anonus, widzisz tak sie kończy jak się ma problematycznego brata :P

Aranjani, cześć pani wilk :D co tam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, no raczej bez powodu nikt się nie uzależnia :P

Aranjani, co masz dobrego? :P

u mnie nudda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.