Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, ciezko się wyleczyć z kompleksów, ale jak mówiłeś, że chodzisz na terapie to powinienes o tam o tym pogadać

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimi92, cześć, witaj wśród nas :D masz to zdiagnozowane czy u siebie podejrzewasz? :)

Tomcio Nerwica, to nie panda, brat białe myszki pewnie widzi :P Aaa.. lew w kuchni! Wyżera dżem :shock:

to najlepszy raper w Polsce porwijmy go

będzie nam rapował kołysanki na dobranoc :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to na pewno panda , bo mruczy :P gdzie jest miotła , zaraz go pogonie :P

będzie nam rapował kołysanki na dobranoc

ooo właśnie :105: i nauczy nas jeżdzić na rowerze samochodem :yeah::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Ezil nie umie rapować :P

Tomcio Nerwica, brat, a może by jeszcze kupić tak ze dwa lwy?

:mrgreen:

myszy też mruczą :P a pandy przecież szczekają :P

oo właśnie i nauczy nas jeżdzić na rowerze samochodem

a my go nauczymy chodzić na pieszo :mrgreen::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nie chce więcej , bo z z jednym nie mogę sobie poradzić :P siostra może sprzedamy ze dwie pandy ? to będzie na obiad :P

a my go nauczymy chodzić na pieszo

przecież nie potrafimy , to jak go tego nauczymy ? :-|:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale ja się przekonałam do tych lwów, super są :P w koncu mam sie do kogo przytulić, bo pandy nie chcą :(

przecież nie potrafimy , to jak go tego nauczymy ?

myślalam, ze brat potrafi, to nic. Ale co jak go my go porwiemy, a on nam dom obrobi? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nie dziwię się im :P ... to znaczy , może się do siostry przekonają :-|:P

Ale co jak go my go porwiemy, a on nam dom obrobi?

a co tu do obrobienia ? jak tu tylko przedwojenne meble i zwierzęta :P

-- 11 lut 2013, 23:34 --

zobaczy siostra :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.