Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bardzo przepraszam, ale pojawiły się obiektywne trudności, uniemożliwiające mi cudowne marnowanie czasu na necie

Wyczuwam że to życie osobiste bądź towarzyskie.

Ten dziwny,niezbadany świat... :o

Snejana, Absinthe, Bry wieczór.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no co Wy... net jest taki nudny.. lepiej siedzieć i się uczyć :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, no co Ty nauka jest taka fascynująca... :P

monk.2000, cześć :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, co znowu nabroiłaś? :P

Absinthe, tak, straszą mnie tu nieraz takie zębiska :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, taa zębista okropnie brzydkie :hide:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Równie jak budowa kwantowa neutronów.

A także to do jakich prędkości rozpędza cząstki zderzacz hadronów by wytworzyć antymaterie :lol:

Snejana, Absinthe, amelia83, adblock...

i po zębach :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, o, nie ma zębów, jak to :mhm:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/adblock-plus/

Nawet filmik podają jak zainstalować :mrgreen:

tylko nie wiem czego używasz, FF,chrome czy opery, analogicznie do przeglądarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

są znowu są zęby

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.