Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bianka78, Oj tam,lepsze jakieś poczucie estetyki,niż to moje które gdzieś leży zamordowane w rowie i się rozkłada :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Jestem ewenementem w tej kwestii - nie mam pojęcia,nie oglądam piłki nożnej,nie lubię, nudzi mnie ten sport :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że mam coś co można by nazwać zaburzeniem odczuwania czasu, ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Niby jest 26-01, ale jakby był czerwiec czy nawet 2014 rok to bym nie zauważył różnicy. Jeśli ktoś jest ciekawy jak to jest się czuć, jakby czas nie płynął- nic specjalnego, na pewno nie odczuwam jakiegoś poczucia życia w "wieczności teraźniejszego momentu", czy czegoś w tym stylu :pirate:

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, Już myślałam, że nigdy nie znajdę odpowiedzi na moje zaginięcie w czasie. Masz może więcej informacji na ten temat? nie potrafię znaleźć nic konkretnego w sieci :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po głębszym wczytaniu się w tego posta,dla mnie czas też jakby się zawiesił,widzę zmiany pór roku,jak ludzie się zmieniają,jak wszystko się zmienia,ale subiektywnie tak jakby człowiek stoi w miejscu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beladin, Ale czy tak do końca? Przecież to co wokoło nas też się zmienia...nie zawsze zbyt szybko ale jednak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.