Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Nie odrąbywałem jeszcze ręki saperką,rozcinanie tętnicy szyjnej łyżeczką także nie wydaje się złym wyjściem :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, spróbuj obdzierać na żywca ze skóry albo co :P

Tomcio Nerwica, dobra, leże bo i tak mi się nie chce wstawać, tylko pilota nie mogę dosięgnąć :? najadł się? Wyczesław jest taki chudziutki tylko niech mu brat nie pozwoli na krześle siadać, bo pęknie

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, :<

Ok,teraz mogę powiedzieć że nie zmarnowałem całego dnia,poświęciłem 20 minut na odkurzanie :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Możesz przejść też na tryb życia w "chlewie" :mrgreen: (coś jak ja w głębszej fazie deprechy + lenistwo z natury :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.