Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, na sam widok doła złapałam :P w ogóle jak zdrowie schorowany dziadku? :D

Duran84, ja jeszcze żyję 2012... minie troche czasu zanim się przestawię :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a co ja mam powiedzieć ? jak wczoraj byłem chory , to mi siostra po alkoholu wałkiem groziła :cry::P dziś się czuje tragicznie i to tak , że będzie musiała mi zrobić siostra herbatę , obiad i posprzątać ... i pilota podać :-|:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, groziłam? nic nie pamietam :P obiad moze zrobie, moze posprzatam, ale pilota podać nie podam, w ogole nie do brata nie zblize, bo sie jeszcze zarażę :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nawet wczoraj słyszałem przez ścianę jak siostra mówiła " na kimś trzeba przetestować ten paralizator ... dawaj na bracie , leży chory , to nie będzie miał sił się bronić " :P to mi siostra chociaż rzuci tego pilota :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok, łap brat tego pilota ups to paralizator w ogóle to czemu mnie brat podsłuchuje? :evil:

-- 01 sty 2013, 18:31 --

carola, :( co się dzieje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a jakoś tak na wspominki mi się wzięło... Plus jeszcze zbyt mocną kawę sobie strzeliłam niedawno

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Siostra krzyczała , to trudno było nie słyszeć :D nawet sąsiad przyszedł i powiedział do mnie " ale głośno krzyczy ta krow ... twoja siostra :P "

carola, Cześć , wszystko minie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, oby szybko, bo mam angielski do zakuwania -_- Zostało mi już tylko jakieś 90% :P

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ciekawe, że sąsiad taki przygłuchy a to słyszał :P

ale głośno krzyczy ta krow ... twoja siostra

to tak mnie za plecami nazywacie? :evil: brat, szlaban na telewizje i do nauki! :P

carola, właśnie wszystko minie i pójdziesz sie uczyć :D ale po co ja to mówię, policzyłam dziś, że mam ponad tysiąc słówek do wykucia ... i zamiast sie uczyć to je liczę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.