Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,jestem wściekły,nie było końca świata. A tak marzylem zeby moich wrogow szlak trafił :D

E tam złe myślenie , z wrogami trzeba żyć w zgodzie aby przewidzieć ich każdy ruch. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,jestem wściekły,nie było końca świata. A tak marzylem zeby moich wrogow szlak trafił :D

Na dłuższą metę wszyscy skończą tak samo...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heloł Kochani :D

ja właśnie wróciłam z zakupów... matko jedyna... jakie korki :shock: Kraków zawsze jest zakorkowany ale aż tak dawno nie było :shock: masakra jakaś :shock: szkoda że ja nie mogę mykać bus-pasami :mrgreen:

ja dzisiaj słomiana wdowa :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klikasz przycisk "Odpowiedz" -> w sekcji "Dodaj załącznik" kliknij "Wybierz plik" -> Wskaż miejsce do pliku na dysku twardym -> Kliknij "Dodaj plik" -> Potem "Wyślij"

Albo wrzuć zdjęcie np. na imageshack.us i direct link wklej między tagi link

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mad_Scientist, Ten av...kojarzy mi się z tym aktorem z skyfall i jest jakoś...denerwujący :mrgreen:

Witam wieczorem tak poza tym

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, Było tam sporo nonsensów, (nie,nie chodzi mi o craiga rozwalającego pieprzoną armie i helikopter - to srały psy, ale o to że szefowa wywiadu zniknęła i nikt na to nie patrzył czy jak to tam zwiali :mrgreen: )

Sam film był dobry, a ta postać po prostu działała mi na nerwy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, robiła wtedy, kiedy rzygałam słysząc o jedzeniu, mdlałam od zapachów i dostawałam ataków paniki na myśl o przełknięciu choćby wody.

Ona podśpiewując brykała po kuchni, a ja w pokoju tańczyłam z pawiami ;)

-- 21 gru 2012, 19:13 --

Mad_Scientist, :uklon:

Jadłabym Cię łyżeczką :D

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.