Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bellatrix, :* masz moc Belka! :)
to jestem Rycerzem Jedi :yeah::twisted: Tylko gdzieś mi miecz świetlny wcięło 8) Nie ma ktoś na zbyciu? :mrgreen::twisted:

Uprasza się, aby nie łamać Regulaminu i nie ranić moich uczuć religijnych- właśnie dzisiaj zostałem członkiem Zakonu Jedi. :P:twisted:

http://www.joemonster.org/art/1621/Jedi_zostalo_uznane_oficjalnie_za_nowa_religie

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie otwieram sobie idealnie schłodzonego Żywca, także Wasze zdrowie :D

Jakby ktoś chciał się przyłączyć, otworzyć piwo, zapodać makiwarą, zapalić jointa, zarzucić jakimś benzo, czy czym Wy tam się rekreacyjnie leczycie, co bym sam nie pił do monitora, to zapraszam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, a u mnie w tej chwili dobrze ;) Mam ochotę żartować i rozrabiać :twisted::mrgreen:

i ja i ja i ja :yeah:

i ja i ja :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ten "żart" był fajny :P

ale mam syf w pokoju, nie ma gdzie nogi postawić, ale... posiedzę sobie z Wami jeszcze troszkę.. i idę po kolejny kawałek pizzy :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, Miałem kajakiem przepłynąć na Mazury , ale powiadają , że potwór z Loch Ness na euro właśnie na tamtym jeziorze przebywa :zonk:

Mushroom, Wszyscy składający takie deklaracje są proszeni o dowcip :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Jak myślisz , wrzucić link ? :P

ja do tego swej ręki w kuchennej rękawicy nie przyłożę :P

-- 18 cze 2012, 20:52 --

ale Was tu dzisiaj dużo i radośnie tak jakoś, co się z Wami podziało? :o ale to dobrze oczywiscie :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Jak wstawisz ten link , to przepustkę dostaniesz i numer na karetkę ci podam , bo kilka osób będzie musiało się przejechać do szpitala :P

-- 18 cze 2012, 21:54 --

Mushroom,

pinda, a u mnie w tej chwili dobrze Mam ochotę żartować i rozrabiać

i ja i ja i ja

i ja i ja

i ja też

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale Was tu dzisiaj dużo i radośnie tak jakoś, co się z Wami podziało? :o ale to dobrze oczywiscie :mrgreen:

zgadzam sie z tym

dzis tu fajne i wesolo :)))

Freak party on-line :yeah:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.