Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, ech... musisz to przemyśleć....

mnie dzisiaj tak noga boli że chyba zwariuje :(.

I śpiąca jestem.

I mam wielki brzuch który mnie okrutnie denerwuje.

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, Nogą się zajmiemy w weekend ;)

Śpiący tez jestem :P

a brzuch to wiesz... już Ci mówiłem :105:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, dobra dobra....

dominika92, ale na spokojnie, bez emocji spróbuj... racjonalnie...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, póki co chciałabym w weekend pojechać, bo ma być śliczna pogoda. więc albo jutro wieczorem byśmy jechali, albo w sobotę, wyjdzie w praniu czy w ogóle..po prostu muszę wstać i powiedzieć że co ma być to będzie jadę.

w końcu nawet jak dostanę ataku paniki to on minie prawda? bo ostatnio tego się najbardziej boję, że nie minie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, ścisłe centrum.

Wiem co to bezsenność,depresja,autoagresja,samotność,huśtawki nastrojów,brak tożsamości,bezsilna rozpacz i gniew,bezpodstawny lęk i podejrzenia oraz porażka. Wiem co to radość i pasja.

- dla Was wszystkich chwila wytchnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, no ja mam 5 minut na nogach ;)

Wiem co to bezsenność,depresja,autoagresja,samotność,huśtawki nastrojów,brak tożsamości,bezsilna rozpacz i gniew,bezpodstawny lęk i podejrzenia oraz porażka. Wiem co to radość i pasja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inna sprawa to czy ona się sprawdzi.. Ale ja mam małe wymagania... :roll: przeważnie chodzi o to żebym mogła mówić i mieć świadomość tego, że jest to osoba niezaangażowana emocjonalnie i nie robi to na niej wrażenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, no ale wiesz, na ogół chodzi. Jesteś taką cudowną osobą i należy Ci się lepszy byt...

...a nic. za późno, już czuję te niedospane godziny, gadam od rzeczy... przepraszam.

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, zawsze piszesz, że gadasz od rzeczy, nie pisz tego więcej tylko pisz to co Ci do głowy przychodzi.:)

a mój brat jest jaki jest. Ja się go nie boję i on o tym wie. Wymyślę coś prędzej czy później :) dziękuje Ci za zainteresowanie.

-- 15 mar 2012, 22:15 --

Mataforgana, hej.

ja też nie lubię, ale jak mus to mus ;)

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.