Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, może nie będzie tak źle?

-- 06 sty 2012, 13:17 --

violik, w porządku, a u Ciebie?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Bellatrix, Kasia ;) nie chcę nic mówić, ale czy niedługo masz sesję?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, mam nadzieję, że się uwinę w pół dnia, bo ja to co trzecią rzecz muszę przymierzyć, zobaczyć, jak wygląda w takim a takim połączeniu etc. - jednym słowem nie jest łatwo :lol:

Miałam kiedyś ambitny plan robienia zdjęć gotowym zestawom ciuchów, że siadam rano z kawką przed kompem i bach bach, wiem, w co się ubrać. Ale komu by się chciało brnąć przez robienie tych zdjęć? :hide:

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tu cicho...

DarkMaster, hej :)

girl anachronism, pokaż się! Jestem bardzo ciekawa, jak wyglądasz, na pewno wyszło przepięknie :)

Bellatrix, nie ważne gdzie, ważne z kim ;) Chociaż ogród, huśtawka brzmi super ;) Lepiej niż nie jedno towarzystwo ;) Ja z kolei na kawę i papierosa uwielbiam swój własny balkon latem. Jest cudownie zielony, bo mam na nim masę krzaków, drzewo, kwiaty, stoliczek i fotelik :D

Mmmm no i teraz doopa, pójdę odmrozić sobie tyłek na tym wietrze (u mnie plus 2 st)

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Ja tam ze swojego domu mam taki widok jak z 10 tego piętra :P

z pokoju mam widok na całe miasto ;)

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Wam zazdroszczę. Chociaż też mam fajny widok, bo na kawałek lasu. Zimą niestety widać blok na przeciwko ;/

Za to jak pójdę do lasu, kilkaset metrów dalej mam punkt widokowy i cały port... uwielbiam widok stoczni... Te żurawie... coś wspaniałego :)

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Prędzej zachody bo akurat mam taki widok ,że słońce zachodzi ;)

a wschodu nie widać bo drugiej strony mam widok na góry i las ;)

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.