Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Monika1974,

hahaha, żartowałam!
Ale mnie podpuszczasz ;)
Bujna wyobraźnia może być zaletą!
Staram się z tym żyć. Nie przeszkadza mi to :)

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika1974, Może to dziwne, ale ta wirtualna dyskusja, wygłupianie się bardzo pozytywnie kształtują mój nastrój! ;)

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, o Tak !!! Idę zjeść kolację, chociaż wiem, że o tej godzinie to niewskazane ;)

-- 30 paź 2011, 21:18 --

Monika1974, Miałem już nie raz okazję się o tym przekonać ;) Jesteście wspaniali !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jak na zlosc, normalnie nie umiem zwlec sie z lozka, a jak dzien wolny to od 5 spac nie moge...

dzien dobry ;)

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.