Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

uciek£am im z plazy,ogolny foch , znowu ktos przyjecha£. Odkad tu jestesmy tylko jeden dzien bylismy sami,s£once wielkie i meczàce, ludzie meczacy..wszystko meczàce,znowu dosta£am zjebke,mam dosc

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, to czemu odszed£es od tego mixa? Benzo to tylko dorazna akcja,jaki masz plan,moze lekarz?

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noopii, dopiero dziesiata wiec jeszcze wczesnie , ale tak o 2 chcialbym sie połozyc i zasnać i spokonie przespac całą noc, ale nie sądze ze dam rade,

Dzieki za utulene , tez tulam

Jutro ma byc upał 30 stopni podobno jak ja to przezyje , nie mogłoby byc chciaz raz normalnie tak 25 i było by dobrze tylko albo jesien latem albo jakis tropik, kurcze :!::!::!:

Nopii a ty spac juz idziesz , bo ty tez raczej nocne stworzenie jestes z tego co zauwazyłam, jesli tak to niech ci sie przysni cos fajnego i miłego :lol: .

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noopii,

To dobrego snu, tylko nie wiem czy masz takie lęki ze jesteś po nich wykamany czy takie leki, zreszta pewnie sie to łączy. Wyspij sie moze ci sie poprawi i będzie lepiej, czego ci zyczę. :papa:

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, W kwestii odstawiania franka to się orientuję mniej więcej. A powiedz mi jak wygląda wskakiwanie na franka. Od razu się zaczyna od jednej tabletki 75 SR czy na początku też 37,5?

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, ja chyba tez podziekuje za ssri....ponad 2mies brania i nie widze uforii :( szkoda tylko ze nie biore tej poetry ale stabilzuje mnie sama jej obecnosc w torebce...£adnie ch£opcy graja na plazy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, że SSRI nie powodują euforii. Jeśli ktoś się tego spodziewa to ma irracjonalne oczekiwania wobec tej grupy leków.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.