Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ja lubię bić, lać i poniżać, ale nie wiem, czy to się liczy. :)

Ale skoro Ty masz takie fantazje, to Ty jesteś switch i potrzebujesz też switcha partnera, bo dominujący na to ever - ever nie pójdzie. :)

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co, jestem zdeklarowaną dominującą sadystką.

Ale bardzo miłą, serio ^^

-- 23 lip 2011, 22:02 --

Michuj, jesteś w mniejszości ^^

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak na dziennych coś takiego, to aż się boję pomyśleć co się będzie działo w Darkach ^^

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jestem switch :) chociaz bardziej ciagnie mnie w strone uleglosci i teraz mam dominujacego partnera i ... :twisted: jak mnie zbije to mam mega usmiech na mordzie przez kilka nast dni hehe to tez chyba jakies zaburzenie. W ogole lubie experymenty w seksie i zero tabu... :tel2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facetów switch też trochę jest, więc niech żywi nie tracą nadziei. :)

Ja tez lubię eksperymenty, a tabu w seksie są moim zdaniem bardzo niezdrowe i prowadzą do problemów, ale masochistki we mnie chyba nie ma nawet odrobiny.

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja wlasnie kocham masochizm i zastanwiam sie nad podlozem psychologicznym tego? Czemu pozwalam sie posiniaczyć facetowi? Wyzywac i upokarzac? lać po dupie, piersiach, cipce? Czemu lubie jak mnie dusi i policzkuje? Czemu mi sie to podoba?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, sex grupowy pewnie :P

Na pierwszy raz z kobietą doradzam jednak coś prostszego. ;-)

Katixx, temat rzeka, nie da się tak w dwóch słowach.

No i jest wiele możliwości.

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej no przepraszam, my sadyści (i masochiści) też się przytulamy i całujemy. :)

Tyle, że poza tym robimy tez inne rzeczy ^^

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, sex grupowy pewnie :P

Na pierwszy raz z kobietą doradzam jednak coś prostszego. ;-)

czemu??

Ja bylam z kilkoma kobietami i zawsze w trojkaciku KKM lub parka na parke, nigdy nie bylam solo z kobietą i wydaje mi sie, ze prosciej jest gdy jest facet heheh jesli dziewczyny sa bi to polecam zdecydowanie trojkacik chyba, ze typowe less wtedy wiadomo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.