Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, tak jak psu goniącemu co rusz uciekający mu własny ogon :P No ale tak to już bywa z zagadnieniami natury absolutnej ;)

-- 12 kwi 2014, 02:00 --

Lenka30, "Wiem, że nic nie wiem" - Sokrates :D Najbardziej nie daje mi spkoju problematyka determinizmu neurobiologicznego (jak i ogólnie determinizmu) a koncepcji "wolnej woli". Stała się wręcz w jakimś stopniu moją obsesją ... :P Czy my jako "My" w ogóle istniejemy ? Gdzie "Absolut" ? Gdzie "dusza" ? Gdzie owy szeroko pojęty mistycyzm ? :P

W dupie jesteśmy i gówno widzimy - ostateczna konkluzja :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, mix opio i benzo + niewielkie dawki DXM (nieselektywny SRI, antagonista nACHr i NMDA = hamowanie narastania/obniżanie nabytej tolerancji na powyższe depresanty, sensetyzator receptorów dopaminowych, słaby agonista sigma-1) + magnez (słaby antagonista NMDA) i jakoś "przeistniejemy" jeszcze te 10-15-20 lat (może w tym czasie trochę popodróżujemy sobie jako ten backpacker z gatunku light&fast, jako ten pielgrzym, jako to przysłowiowe "dziecko ulicy" po Europie/świecie, stwarzając tym samym dla rodziny pozory prowadzenia szczęśliwego życia [a może w jakimś stopniu będzie nawet i autentycznie szczęśliwe ? ;)] :P), by koniec końców wypalić sobie w skroń z broni czarnoprochowej i ... spotkać się z Absolutem, czy tam rozpłynąć się w nicości ? Kto wie ? ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, skad masz taka mega dawke wiedzy o tym wszystkim

moglbys sam uzdrawaic ludzi z taka wiedza :) albo prowadzic apteke

a co mi powiesz na temamt mdm i ajukosy (nie wiem jak to sie poprawnie pisze) mi pare madrych osob mowilo ze po tym mi sie poleszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, ja biore cital to gooowno to nic nie klepie nic nie czuje , magnez i witaminki z tesco tez ich nie czuje :)

zastanawialem sie nad kuracja tomakina co tam trzeba sie szpryycowac suplami na maxa tylko wycztalem ze jak sie bierze psychotropy to nie mozna robic tej kuracji bo jakis konflikt czy co tam bedzie.

a co powiesz o citalu i tej kuracji tomakina ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.