Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Little Red Fox, cześć lisku, co tam :D

Tomcio Nerwica, po co bratu rozrusznik jak brat nie ma serca :P u mnie praca i nauka a końca nie widać, a leniwy brat tylko mi roboty dokłada robiąc wszędzie bałagan :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki sumiasty wąs to zaleta. czasami nawet i 3 lata trzeba chodowac, no a ile w tym zachodu zeby jeszcze rowno rosly. Zapytaj buki czy to taka prosta sprawa wychodowac taki was sumiasty, wąs jak gęstwina, wąs szlachecki.

Co dowidzi ze buka jest 3 mister forum.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko dobrze :105:

czuję się totalnie nie ogarnięta po zmianie czasu...

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza
taki sumiasty wąs to zaleta. czasami nawet i 3 lata trzeba chodowac, no a ile w tym zachodu zeby jeszcze rowno rosly. Zapytaj buki czy to taka prosta sprawa wychodowac taki was sumiasty, wąs jak gęstwina, wąs szlachecki.

Ale tu nie o to chodzi (if u know what i mean). :roll::twisted:

Edytowane przez SmutnaTęcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, niezbyt regularnie ale tak :) http://victorian-jam.tumblr.com/

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, wracaj do książek rozpustnico jedna, a nie mądrzysz się na temat anatomii brata :P poza tym ruch jest wskazany, więc dbam by siostra poruszała się z miotłą i odpoczęła od książek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jak to było, czterdziestu rozpustników? :P ja dziękuję ze taki ruch wole na basen jechać :P

-- 30 mar 2014, 19:42 --

Śmiercionauta, bo on taki ma być :D biorę to za komplement :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.