Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tyrr, hej :P

arwena27, do kolezanki na ploty pojade :D Hmmm roznie, czasem poprostu leze i czekam az mi sie zachce wstac :P

na_leśnik, nie boj nic :D Na jutro sie ALARM nastawi :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cóż za piękna pogoda, oby się utrzymała przez cały weekend :105:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, też jesteś alergiczką? :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, tak , dowiedziałam się o tym w styczniu , a podejrzewałam już jakiś rok , tylko , że mój lekarz rodzinny jest niedorozwinięty , dopiero wymusiłam od niego skierowanie na badania alergologiczne , a alergie mam na swojego psa , roztoczę , leszczynę i olchę . Aktualnie tydzień jestem bez leków na alergie , bo czeka mnie wizyta w środę i dalsze testy , już mnie uj strzela , wapno mi nie pomaga już :(

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, współczuję, mnie uczulają głównie trawy, ale też leszczyna i bliżej niezidentyfikowane drzewo kwitnące na żółto :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, uhuhu to jesteś praktycznie przez wiosne i lato jak ćpun ;)

A wiesz , że ja na kota też nie mam :shock: tylko kurde na swojego psa , a najlepsze jest to , że w dzieciństwie chowałam się z psami na wsi , a mimo tego ta cholera mnie dopadła .. :roll:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dodatkowo jestem uczulona na śliwki, mak, kurze białko, wieprzowinę i indyka :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, mnie na szczęście trawa nie uczula :) hah drzewo kwitnące na żółto , coś kojarzę ale nie wiem jak sie nazywa :)

jesteś na lekach alergicznych ?

U mnie w środę wyjdzie na jaki pokarm jestem uczulona , no i gratis zrobią mi spirometrie :>

Edytowane przez Gość

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, łykałam kiedyś loratan, ale staram się ograniczać wszelakie leki, nawet przeciwbólowe więc sięgam po kapsułki jak jest bardzo tragicznie :D

-- 21 mar 2014, 13:01 --

o właśnie, już wiem - chodziło mi o lipę :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, ja w zeszłym roku straciłam głos przez dmuchawce, a babeczka na terapii cały czas myślała że zaraz się rozpłaczę :lol:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zmykam z psiakiem na spacer, wrócę za jakiś czas :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, mogło ;)

Kto wie co będzie dalej :mrgreen:

Co u Ciebie? :smile:

-- 21 mar 2014, 14:56 --

Candy14, tak :) Od srody. Oczywiscie bez przygod się nie obyło... mielismy dojechac gdzies na 18 a bylismy na 24 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.