Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, a bo większoęć moich bliższych znajomych mieszka teraz gdzieś indziej. nawet jak z kimś wyjdę na piwo, to po 15 min. mam dość, bo ile można słuchać bełkotu w stylu kto kogo przeleciał ile zaliczył panienek, ile wypił wódki itd.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proszę mi tu smaków nie robić, alkohol to zuo :mrgreen:

spiryt do porzygu,powinno przejść na jakiś czas :> (nietestowane przeze mnie jak dotąd,kiedyś trza ;< )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, seks w wannie? Pod prysznicem to jeszcze się praktykowało ale w wannie to jakoś sobie nie umiem tego wyobrazić. Chyba za długi na takie wygibasy jestem :D .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, herezja,bezbożność,bój się Boga dziewczyno :hide:

na_leśnik, kolejny bezwstydnik,jestem oburzony :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, ja mam za bogatą wyobraźnie :mrgreen: .

Ona: Kochanie, ale ty jesteś twardy!

On: To kran jest...

Ona: ...

Widzisz waćpanna, lędźwia wołają tak a kręgosłup nie :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, waćpanny piekło będzie wyglądać tak że będzie miała harem przystojnych samców (w tym króla chuci),ale przy tym 0 libido.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.