Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, masakra. Uważaj nie komplementuj przypadkiem krosa bo bedzie,ze chcesz go poderwać :hide:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, lepiej niech to bedzie dla niektorych przestrogą, że przyjaciół jak i drugie połówki na forum dla zaburzonych to nie ma co szukać, jedynie cvo, to mozna poźniej tylko w łeb dostać i tyle

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, ale krosa ja skomplementowałam ale jestem daleka od podrywania kogokolwiek

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, lepiej niech to bedzie dla niektorych przestrogą, że przyjaciół jak i drugie połówki na forum dla zaburzonych to nie ma co szukać, jedynie cvo, to mozna poźniej tylko w łeb dostać i tyle

mówisz? ja znalazłem i to i to

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, poznaliście się przez forum z Candy? ja słyszałam, ze jedno przygnało tu drugie a poznaliscie się w realnym życiu. No widzisz jak to ludzie kłamią

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, nie dadzą sina póki wszystkich nie skłócą? :D

może pokaże skreeny jak oszukiwałeś co? Obgadywałes tą laskę skreeny sa ale ona Ci tak samo wierzy jak ja wierzyłam. Za długo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie po to czyściłem 1 wątek,by zaczął się chlew w drugim,ukróćcie proszę całą farsę,bo to co się tu dzieje ostatnio to jest poniżej poziomu dna

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dosyć , nudne są już te kłótnie wszystkie , nie macie nic lepszego do roboty ? ja tu przychodzę żeby się oderwać od wszystkiego , pośmiać się , pożartować z każdym , ludzie wyluzujcie trochę ! bo rzygać się chce od czytania tego.

uj mnie obchodzi kto się z kim umawia ,kto komu dupe obrabia , zachowujcie to dla siebie , a nie pół forum musi wasze brudy czytać , masz do kogoś coś to wal na Pw .. a nie na publiczne forum , ogarnij się w końcu ... bo staje się już to nudne ...

dziękuje za uwagę

.

Edytowane przez Gość

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poznaliście się przez forum z Candy? ja słyszałam, ze jedno przygnało tu drugie a poznaliscie się w realnym życiu. No widzisz jak to ludzie kłamią

a kto powiedzial ze na tym forum ? i ze nie znalismy sie najpierw realnie

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uj mnie obchodzi kto się z kim umawia ,kto komu dupe obrabia , zachowujcie to dla siebie , a nie pół forum musi wasze brudy czytać

dokładnie!

Również proszę o przychylenie się do stanowiska owego.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uj mnie obchodzi kto się z kim umawia ,kto komu dupe obrabia , zachowujcie to dla siebie , a nie pół forum musi wasze brudy czytać

dokładnie!

Również proszę o przychylenie się do stanowiska owego.

nie widzę problemu, niczyich brudów nie wywlekałem na forum.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.