Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mushroom, ważne , że w ogóle jakaś aktywność fizyczna , bieganie to bardzo dużo ...

bardzo niewiele bez diety jeśli mam schudnąć, a z dietą mi nie idzie w ogóle, żałosny jestem pod tym względem :roll:

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, pociesze Cie, nie ćwiczyłam jakieś 3 lata, czyli od kiedy skończyłam trenować koszykówkę ;)

ale nie jesteś grubasem?

-- 05 mar 2014, 19:55 --

czo wy takie smutasy dzisiaj, wiosna idzie no

teraz jest taka kutasówa z piachem nie wiadomo co. zima się skończyła wiosna jescze nie przyszła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, jeżeli będziesz biegał , unikał dużej ilości węglowodanów , jadł dużo białka i raz na jakiś czas pozwolił sobie na grzech to myślę , że spokojnie schudniesz ;)

Candy14, Mam wrażenie , że to i tak za mało , może jak z moją psychiką się polepszy to maksimum przewyższy

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, no wiem, teorię mam opanowaną do perfekcji. Gorzej z faktem że ja słodkim zajadam stresy i nie znam innych metod na stres więc kończy się dieta tak jak zawsze, tj. max po 3 dniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz jest taka kutasówa z piachem nie wiadomo co. zima się skończyła wiosna jescze nie przyszła

he, wyraziłeś właśnie to, co ja próbuję tu cały dzień na forum z siebie wyrzygać

przytulam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gorzej z faktem że ja słodkim zajadam stresy i nie znam innych metod na stres

zamien slodkie na seks 8)

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gorzej z faktem że ja słodkim zajadam stresy i nie znam innych metod na stres

zamien slodkie na seks 8)

stresy mam w tygodniu a seks w weekendy, nie da rady

chyba ze mowimy o jechaniu na ręcznym, to też pomaga na stres

-- 05 mar 2014, 20:01 --

Mushroom, zamiast słodkiego wcinać wafle ryżowe , chrupki kukurydziane , od słodyczy da się odzwyczaić ;)

to nie problem zamienić ale potem nie mam czym walczyc ze stresem

wiem jak to brzmi, jestem jak ćpun który się tłumaczy ale taka prawda ze mną jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Mówię ci,przyda ci się.

A może i nawet jakiegoś przystojnego jurnego Ruska dorwiesz.

Może i samego Vladzia Putina.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, chciałabym chciała , ale musiałabym się podzielić z dziewczynami z forum , wystarczy dla nas wszystkich .... nie , ruska nie chce , wole mieszczucha z Pl :o

-- 05 mar 2014, 19:05 --

Mushroom, Co Ty , dałbyś rade :D przetestowałam kiedyś , tylko , że po kilku dniach partner miał dosyć .. ale nie ma co się zniechęcać , bierz Candy i pracuj na figurę :D

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komentarze-do-zdj-w-ludzie-z-forum-t9275-15190.html

nie rozumiem co złego w komplementowaniu tym bardziej, ze kros przedstawia sie korzystnie i fotka z psiakiem super. Bo co po to facet? To co ma sobie cycki doprawić by nikt nie wyczuwał podtekstów? :P To dopiero ludzie doszukiwanie sie czegoś czego nie ma

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, dokładnie, nawet pochwalenie wygladu faceta i juz doszukuja sie jakis podtekstów :?

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, po pewnym panu i jego podobnym postepowaniu wobec nas to nie dziwne,ze ludzie sa ostrożni. :P

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.