Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze, ze nie ma jakiegos obowiazkowego mierzenia przed wydaniem dowodu.. ;p

o tak !

U mnie też przy pierwszym dowodzie zawyżyłam 2 cm a się okazało że tyle mam bo w wieku 18 lat się jeszcze rośnie. Teraz kolejne dwa centymetry oszukaństwa a wahałam się czy 3 nie napisać więcej by lepiej wyglądało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem dość wysoka (jak na kobietę przystało :mrgreen: ) , a mimo wszystko chodzę wyłącznie w butach na wysokim obcasie :smile: nogi też nie mam małej, ale jakoś mi to nigdy nie przeszkadzało ;)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się nigdy nie nauczyłam chodzić na wysokich obcasach i chyba się prędko do takich nie przekonam :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, dla mnie to zbyt duże niebezpieczeństwo, nie czuję się pewnie w takich butach :mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.