Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kasiątko, z jaką Zuzą?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trombeczka, ach, żle sie czujesz/?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trombeczka, oj współczuję

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, jak ciasto? Moje już upieczone, mam nadzieję, że dobre wyszło, bo dawo nic nie pieklam i chyba wyszlam trochę z wprawy, ale nie będę się martwić na zapas, zjemy takie jakie będzie hehe ;)

A Ty widzę pracujesz na pełnych obrotach, podlogę umyłaś, odkurzyłaś, też chcę tyle energii! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eurydyka1, moje ciacho też gotowe, mam nadzieję, że dobre :D

czekam na kolezanke

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry. Ale zimno i nieprzyjemnie jak się w domu siedzi. O rany, nie przypominam sobie, żebym w poprzednich latach tak odczuwała jesień, teraz te długie wieczory autentycznie są przygnębiające. A może to dlatego, że siedzę w domu i nie mam co robić. W poniedziałek wracam do pracy, może będzie lepiej :) I jutro też będę piekła, chyba rogaliki :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie tak nie bardzo, leżę w łóżku leki mam wrażenie, że nie działają, wszystko jest bezsensu. Może to coś ze mną jest nie tak po prostu

-- 14 wrz 2013, 16:54 --

Szpital coś Ci pomaga, z jakiego powodu tam jesteś?

-- 14 wrz 2013, 16:54 --

poem, witaj

Edyta

Wenlaflaksyna

Escitalopram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szpital coś Ci pomaga, z jakiego powodu tam jesteś?

Myślę że pomaga, czuję się na tyle dobrze, że już bym najchętniej wyszedł. A do szpitala trafiłem z powodu psychozy, lekarka stwierdziła że mogę być niebezpieczny dla siebie i dla innych. Swoją drogą to się nie myliła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, a mówiliśmy Ci na spotkaniu warszawskim abyś nie odstawiał leków

Bałem się brać rispolept po tym jak przedawkowałem. A właśnie, jak już jesteśmy przy warszawskim spotkaniu, podeślesz fotki z tegoż spotkania? :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.