Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, dzięki.Niestety psiaczki są bardzo delikatne i wrażliwe

-- 05 cze 2013, 11:08 --

Nie wyspał się Tuptuś chyba.Sunie jeszcze dosypiaja,a on ma zawsze problemy z zasypianiem bo ma ADHD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, oj tam, nie przeżywaj 8) Latem będziesz miał świetną możliwość schłodzenia się :mrgreen: Kiedy inni będą się gotować w upale, Ty będziesz miał swoją niezawodną wampirzycę, które zawsze w razie potrzeby Cię ochłodzi :twisted::mrgreen:

i trzeba ją będzie nasmarować blokerem UV

całą :twisted::mhm:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, niestety jej siła i wartość bojowa odpowiadała małej srmii..no i mordowała potwory które mordowały ludzi,trzeba jej wybaczyć :lol:

-- 05 cze 2013, 11:25 --

Lilith, jest...specyficzna :D

Kerstel

to chłopak się poświęcił

nagrodzić go -medal za odwagę

samuraj normalnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,przepraszam,że tutaj wam zaśmiecam...ale mam pytanie..jest mi wstyd ale chyba muszę w końcu się wygadać,czy jest tu na forum ktoś z dużymi problemami finansowymi? Może wiecie gdzie mozna szukać pomocy,oczywiście w Mopsie byłam...tylko rodzinne zniżka nie wielka mieszkaniowa i dozywienie 200zł raz na jakiś czas a ja na prawdę potrzebuję większej pomocy,wiem,że to wszystko to wina moja i męża,ale proszę nie oceniajcie nas mam wiele problemów,a piszę tu o pomoc o wsparcie bo moja psychika klęka powoli,odechciewa mi się żyć mam troje dzieci,a tu mieszkanie zadłużźone rachunki nie wszystkie popłacone i powoli nie mamy za co żyć,rodzina pomaga ale pożyczką a ja powoli nie mam jak oddawać,może ktoś mógł by doradzić? I na prawdę nie piszę tu bo mam kaprys bo chce od Was coś wyłudzić,piszę bo mam nerwicę lękową,z depresją,bo nie daję rady sama ogarnąć,bo chce pogadać i usłyszeć jakąś radę :(....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paulita, nie wiem. Ja jestem na 0zł i mi niewesoło. Żyjemy w państwie: "każdy orze tak jak może". Jak jesteś w centrum i ci zabraknie 50gr do toalety, to trzeba robić w gacie, albo zapomniałaś recepty na insulinę: no cóż umieraj przed apteką . :pirate:

Jasne istnieją ośrodki pomocy, ale jednak to kropla w morzu potrzeb niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.