Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, dostał batonika, poza tym wiedziałam co chciałam kupić, więc wejść do sklepu - wziąć - zapłacić - wyjść :mrgreen: niech się cieszy, że dziś żadnych ciuchów nie chciałam kupować :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie lubie zakupow, wchodze kupuje i spadam, no chyba, ze jakies ciekawsze rzeczy sie kupuje, cos z elektroniki, cos hobbystycznego, to jest calkiem przyjemne. ;)

czesc Virgo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, aż sama się dziwię :great:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś w tym jest. Ja kupuję buty od pół roku :twisted:

Ja pięć par w maju :mrgreen: Boskie szpilki...

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 par w miesiac :shock::shock::shock:

to juz podchodzi pod kolekcjonerstwo. :pirate:

Weź przejdź spokojnie koło szpilek cudnych :mrgreen: No nie da się.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, no to moze kup jakies super hiper, i jak nastepnym razem usmiechna sie do Ciebie jakie szpilki z gabloty to spojrzysz na swoje i pomyslisz, ze masz juz lepsze. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ewakuacyjnych? Bear Grylls w miejskiej dżungli odcinek:jak uniknąć zakupów z kobietą swoją :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Tak,mam cierpliwość do zakupów, i nie marudzę ( o ile kobita ze swoich płaci, z moich myślę...no do jakichś limitów :lol:) o kwestie finansowe (nie aż tak :P).

Ale co tam,mam szereg wad za to innych,spoko ®.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak byłem młodziak to też lubiłem zakupy, mało tego interesowałem się modą. :shock:

czytałem takie gazety jak Burda i po lumpeksach chodziłem. :hide:

chyba powinienem to zgłosić mojej psychoterapeutce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, no to moze kup jakies super hiper, i jak nastepnym razem usmiechna sie do Ciebie jakie szpilki z gabloty to spojrzysz na swoje i pomyslisz, ze masz juz lepsze. ;)

A w życiu. Każde są inne i do innego ubrania będą pasować. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak byłem młodziak to też lubiłem zakupy, mało tego interesowałem się modą. :shock:

czytałem takie gazety jak Burda i po lumpeksach chodziłem. :hide:

chyba powinienem to zgłosić mojej psychoterapeutce.

:mrgreen: dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.