Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

poem, czyli, że sprawy tak Cię osaczyły jak karty w awatarze? no ja też duże zaległości, ale się biorę do roboty od 17 dopiero.

aż tak źle nie jest :smile: ale musiałam iść na zakupy, mam trochę zmywania, chciałam upiec ciasto, poza tym muszę pomagać siostrze zająć się Maleństwem, i za chwilę znowu muszę wyjść z domu coś pilnie kupić.

A mi się marzył cały dzień w łóżku czy coś w tym stylu :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, już dzisiaj byłem na świeżym powietrzu. Rowerem jeździłem po wyjściu od sąsiadki.

Marcin tak piszesz o tej sąsiadce

najpierw napiła się z tobą teraz znowu wracasz od niej/?

:105::twisted::lol:

robi się ciekawie :yeah:

Nie. Dzisiaj rano wyszedłem od niej, pojeździłem trochę rowerem po wsi i wróciłem do domu. Spędziłem u niej noc. I nie wyobrażaj sobie proszę niczego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, już dzisiaj byłem na świeżym powietrzu. Rowerem jeździłem po wyjściu od sąsiadki.

Marcin tak piszesz o tej sąsiadce

najpierw napiła się z tobą teraz znowu wracasz od niej/?

:105::twisted::lol:

robi się ciekawie :yeah:

Nie. Dzisiaj rano wyszedłem od niej, pojeździłem trochę rowerem po wsi i wróciłem do domu. Spędziłem u niej noc. I nie wyobrażaj sobie proszę niczego.

czemu? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, cześć. Cieszę się że jesteś, bo mam do Ciebie pytanie. Twoja oferta pomocy w zapisaniu się do psychiatry jest ciągle aktualna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, na pewno potrzebujesz. Luknij na watek warszawski zeby kogos polecili. Ja mam na razie w cholere roboty wiec nie bardzo mam czas.

zmienny, :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.