Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

monk.2000, dzięki to jeszcze może trochę uścisle o co mi chodzi, by gra miała prosty interfejs, anno mi się nie podobało, bo było mega skomplikowane.

wiesz chodzi mi o to by gra była rozbudowana pod względem możliwości, ale w samej obsłudze prosta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus jesteś od natręctw tak zmęczony, że lęk słabnie i zaczynasz ignorować natręctwa

tak było u mnie ale pojawiły się potem inne gorsze problemy pojawiały i znikały :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zwierzat

"Na pieska" nabiera zupełnie nowego znaczenia...

drzew

"ostre rżnięcie w tartaku już nigdy nie będzie takie samo..."

samochodow

"Będę cię brał jak moją skodę..!" "Tzn w mojej skodzie"!

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kerstel "na pieska"

i "na jeźdźca"

Zapomnieliśmy też o "męczeniu jaszczura"

i "biciu konia" :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, filler to tak zwany zapychacz. Wystepuje on tylko w anime i przedstawia on wydarzenia nie majace miejsca w mandze. Manga zas jest to ten czarno bialy komiks czytany od prawej do lewej :D

wykończony, serio? U mnie jak jestem zmeczony to leb mnie napieprza od tych natrectw, ale nic takiego sie nie dzieje co mowisz.

Kestrel, przystapilem do pisania fanficu Naruto :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Od lat nie czytałem dobrego ff związanego z naruto (Ostatnie to jakiś 2008 na senpuu.net)

powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, mam zamiar zmienic wizje Kisiela. Tworze od momentu, kiedy do Naruto doszla wiesc o smierci Jiraiyi. Jesli zrobi Ci to smaka to powiem, ze mam w planach walke Danzou vs Pain. W koncu dziadek chcialby miec Rinnegana, nie? A dobra bylaby ku temu okazja, kiedy to Pain atakuje wioske. No i jeszcze zamierzam stworzyc wewnetrzny konflikt w Konosze :) .

-- 31 maja 2013, 22:12 --

Saraid, o moich dziwnych jazdach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poem, z prawej strony na górze strony obok reklamy i strefy czasowej jest taki odnośnik - zobacz swoje posty i tam wyswietli wszystkie co wstawilas na forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.