Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

No i trzeba dodać, że związek to taka wymiana emocji. Jak ktoś nie ma tej waluty to nędzna przyszłość dla niego. Bo nie będzie tego spoiwa. Zabraknie grawitonów i związek się rozpadnie.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, o co z tymi motylami chodzi? A nawet gdyby to było fajne, to potem zwiększa się tolerancja na pozytywne odczucia i związek popada w rutynę i ewentualnie w fazę Kiepskich/Bundych albo się rozpada.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, ta,a,potem znajde leprokonusa (czy ki chuj jak to sie zwie) na końcu tęczy z kotłem pełnym złotych monet :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, monk.2000, piszecie jak stetryczałe dziady :P

-- 29 kwi 2013, 09:11 --

monk.2000, pewnie że znajdziesz dlaczego by nie?wszytko w swoim czasie

Kestrel, czytaj co :P kolega pisze i ucz się optymizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, jak WY marudzicie obaj ,szukacie miliona wymówek . :bezradny:

Choćby dlatego,i stetryczałość,wystarczy w zupełności.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heja wszystkim, widze ze marudzenie trwa od rana :P

To ja też pomarudzę - wczoraj ogladałam sage Zmierzch w TV, co za kiła, musiałam siegnąc po drinka, na trzeźwo sie nie dało.

kto walczy, czasami przegrywa - kto sie poddaje, przegrywa zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, a co :D

A co do zmierzchu,to pono butle spirolu trzeba zmęczyć i dopiero można oglądać :lol:

Saraid, nie, tylko mówię,że kobiety nie lubią marudzących stetryczałych zgryźliwców (a ja taki jestem) i nie dziwie się bo tacy ludzie są nie do wytrzymania.

Ot potwierdzam oczywistą prawdę,o co tu sie wadzić :lol:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, cze, Ty chyba nigdy nie marudzisz :P i dobrze :P a film pod drugim kieliszku szampana to nawet zaczał mi się podobać ;)

-- 29 kwi 2013, 08:47 --

Kestrel, cze, kazdy ma swój sposób :lol:

kto walczy, czasami przegrywa - kto sie poddaje, przegrywa zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, a marudż do kolekcji cześć !ważne ,że dziś masz dobre samopoczucie.Ja nie marudze :angel: chciałam zauważyć.

Taaa..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w zmierzchu to są fajne( znaczy ładne) aktorki a tak poza tym to chyba za stary jestem na takie filmy, oglądnąłem pierwsza część kiedyś i to mi starczy.

Ile można kręcić filmów o wampirach, właściwie tylko wywiad z wampirem to godny polecenia film z tego rodzaju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.