Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

chce mi się bzykać
gorzej jakby się nie chciało, kiepsko to marudzenie Ci wychodzi. ;)

za to Tobie, jak zawsze coś nie pasi, czyli wszystko w normie 8)

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę państwa marudzenie musi wypływać z serca,ta frustracja,ględzenie,markotność to musi być niewymuszone,przy. Okazji trzeba dołożyć odrobiny patosu,dramatu, zahaczyć o jakieś egzystencjonalne myśli, o bezsensie wszechrzeczy,śmiertelności.. O to jakie wszystko jest bez znaczenia,zgorzknienie,pesymizm i frustracja muszą wręcz wyciekać z posta czy słów..

Co tu mówić,ten dar trzeba mieć i tyle :D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, ja teraz raczej szukam w książkach relaksu i oderwania od rzeczywistości, bez zbytniego wysiłku

dlatego czytam TeleTydzień i Detektywa

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, carlos nie marudzi, jak nigdy nie mial glebszej relacji z kobieta, to ja sie nie dziwie, ze tematy zwiazkow, romansow i seksu go doluja.

pannaAlicja, u mnie masakra, jakbym mogl to bym sie glebnal spac tak na 3 godzinki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam też lubie książki dla luzu poczytać,nic tak nie relaksuje jak opis dekapitacji bagnetem na żywca :D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.