Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Michuj, cześć eee... pulsująca, neonowa żabo :P

Aranjani, robiłam wczoraj z Młodą ozdoby wielkanocne, dziś cały dzień wydłubuję brokat z różnych dziwnych miejsc :mrgreen: Nawet pod dywanem jest :mrgreen:

Mushroom, :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, zamów kilka,słoików różnych,chyba,już 4 słoiki kosztują tyle co przesyłka

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, to słoiki po 3g raczej świata nie zwojujesz z tym :D

Patrzę po różnych dietach i ilość teg robi mi totalny fuckmind,miliard diet,i pierdyliard opinii,niewiadomo w co wierzyć..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, byłem,zrzuciłem 15kg wróciłem do dawnej wagi dość szybko,poza tym czy można ją łączyć z wysiłkiem fizycznym? (wtedy niewiele robiłem ale kg leciały)

Bianka78, czy to nie podobne do dukana :P?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, nie znam Dukana, ale z tego co się orientuję, to tam je się głównie chude rzeczy (popraw mnie, jeśli się mylę), a przy Atkinsie wręcz przeciwnie. Można i tłusto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.