Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spotkania w realu....

Olka

Rekomendowane odpowiedzi

nie tylko:D Jego sława daleko sięga! Wiele kobiet go teraz szuka, ( z wiadomych powodów!) uwiódł i ....no własnie :( na policji go szukają. jest jak zaginiony skarb , jedyny jaki został na tej ziemii . kurcze. i one chcą ten skarb zakopac. tfu tfu ...chciałam napisac zachować :D

dobrze jest, dobrze jest, dobrze jest , DOBRZE JEST!

Nikt nie jest bezużyteczny na świecie, jeśli pomaga w trudnościach komukolwiek innemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja najchętniej spotkałabym się z Korkiem i Betibu. Tak sie składa że te dwie osoby udało mi sie poznać najlepiej i jestem pewna że warto je poznać jeszcze bardziej :D A poza nimi prawie wszyscy tu jesteście super, chociaż kilka osób mnie denerwuje.

szukam osób chętnych podjąć współpracę z FM GROUP Polska http://www.perfumyfm.sileman.net.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shadow,zrób "domówke" kilku-dniową to napewno wpadniemy... :wink:

domówka u Shadowa....jejeejje:) czuje sie zaproszona:) ale bedzie jazda!! nerwiczki bawic sie będa........ :lol: a bedzie Martunia? chciałabym ja poznać?

"...by czuć upadek z wysoka spaść trzeba. Być na dnie by móc sięgnąć nieba......"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko lepiej shadow pozwijaj dywany bo po lekach będzie ostre żyganko :) hehe :lol:

tak, tak......wszedzie ma byc folia..... :lol: sciany gazetami obklej i powynos z domu wszystkie ostre narzędzia :lol: ........ nie martw sie rano posprzatamy:))))))

"...by czuć upadek z wysoka spaść trzeba. Być na dnie by móc sięgnąć nieba......"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja upiekę jakieś ciasto! Jakie lubicie????????? :wink:
poprosze o karpatke:) dobra to ja w takim razie robie pyszna sałatke!!!!!..........wiecie co ......dla kazdego przynosze piwko :lol: Shadow.....ale sie cieszysz nie? czy ktos jeszcze sie wybiera? :?

Shadow....zapewnij Drania o swej miłości bo on jakos Ci nie dowierza:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałam coś nie tak???????? :D

No cos Ty, dobrze piszesz......ja tam sobie jeszcze pończoszki strzele :lol:

Marlow.....rzucaj asentre.......trzeba sie jakos przygotowac:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi