Skocz do zawartości
Nerwica.com

Gdańsk- psychiatrzy

Rekomendowane odpowiedzi

damaged0, ja byłam ale 12 lat temu :roll:

a nie myslałas o akademii medycznej ? co prawda nie byłam ale słyszałam dużo lepsze opinie od srebrzyska

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

damaged0, ja byłam ale 12 lat temu :roll:

a nie myslałas o akademii medycznej ? co prawda nie byłam ale słyszałam dużo lepsze opinie od srebrzyska

nie mialam pojecia ze jest tam oddzial psych dla mlodziezy. bylam raz na endokrynologii i bylo super, az sie sama sobie dziwilam. ciekawe,czy sa miejsca.. a korzystajac z okazji ze mam do kogo sie odniesc, jak wyglada leczenie depresji szpitalne? takie podstawy?

Szczesliwie wyleczona z bulimii dzieki fluoksetynie:)

Depresja wciaz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

damaged0, psychoterapia :!: i indywidualne z twoim terapeuta i grupowe, mielismy codziennie od rana do obiadu zajecia, ja chodziłam tam do szkoły (niski poziom , łatwo ;) )oceny zostały wysłane do szkoły, nie wiem jak to teraz wygląda ;do tego różne relaksacyjne zajęcia, była osobna sala taka pracownia, gimnastyka, spotkanie z lekarzem prowadzącym, sa przepustki jeśli nie ma przeciwskazan i będziesz chciała ;) aaa no i leki ;) moja rada :) zapytaj lekarza o AM pozdrawiam

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość abstrakcyjna

Czy ktoś z Was wie coś o psychoterapii indywidualnej na NFZ? Najlepiej Gdańsk. Początkowo chciałam iść na terapię poznawczo- behawioralną, ale bardzo ciężko takową znaleźć. Więc aktualnie nie ograniczam się do żadnego nurtu. Czekam w jednym ośrodku na terapię, ale może być dopiero w następnym roku. :roll: Będę wdzięczna za jakieś informacje. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

damaged0, psychoterapia :!: i indywidualne z twoim terapeuta i grupowe, mielismy codziennie od rana do obiadu zajecia, ja chodziłam tam do szkoły (niski poziom , łatwo ;) )oceny zostały wysłane do szkoły, nie wiem jak to teraz wygląda ;do tego różne relaksacyjne zajęcia, była osobna sala taka pracownia, gimnastyka, spotkanie z lekarzem prowadzącym, sa przepustki jeśli nie ma przeciwskazan i będziesz chciała ;) aaa no i leki ;) moja rada :) zapytaj lekarza o AM pozdrawiam

w AM nie ma mlodziezowki..a z babciami nie chce siedziec ;D propozycja brzmi Kocborowo.

Szczesliwie wyleczona z bulimii dzieki fluoksetynie:)

Depresja wciaz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

damaged0, ja do kocborowa bym nie chciała..

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, polecicie psychoterapeutę w gdyni, rumii, wejherowie lub słupsku w nurcie poznawczo behawioralnym ????

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę polecić Joanna Pleskot-Kaczmarek, jeśli chodzi o psychiatrę.

Przychodnia Optimmed

Nie znam dobrych psychoterapeutów na NFZ ;/ ale w tej przychodni mają sporo więc może warto tam zajść...

Poddaję się nie mam siły na walkę...

Zazdroszczę ludziom szczęścia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy w dobrym miejscu pytam, ale czy może ktoś był na oddziale dziennym w Gdyni na Traugutta i może mi coś o tym opowiedzieć ? Może być pw.

I czy można samemu powiedzieć lekarzowi, że by się chciało być na oddziale dziennym ?

Po wielu latach błędnych diagnoz - F20.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieter

Od: dzisiaj, 14:10

Ja polecam udać się do dr Piotra Sowińskiego. Co prawda przyjmuje w Gdyni a nie w Gdańsku, ale to mały kawałek drogi a dr Sowiński to na prawdę bardzo dobry specjalista wart polecenia.

szanowny panie doktorze, pańska reklama nie jest skuteczna

pozdrawiamy,

wariaci

f60.3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieter

Od: dzisiaj, 14:10

Ja polecam udać się do dr Piotra Sowińskiego. Co prawda przyjmuje w Gdyni a nie w Gdańsku, ale to mały kawałek drogi a dr Sowiński to na prawdę bardzo dobry specjalista wart polecenia.

szanowny panie doktorze, pańska reklama nie jest skuteczna

pozdrawiamy,

wariaci

Swego czasu też chodziłam do dr Sowińskiego. Bardzo dobry fachowiec i wspaniały człowiek.

Nie rozumiem czemu słowa potwierdzenia od zadowolonego pacjenta odbierane są jako reklama?? nie dajmy się zwariować....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi