Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wyraź siebie poprzez obrazek.

Korba

Rekomendowane odpowiedzi

@Mic43

Świetnie, tyle co przepraszałeś Hardinga. Do mnie też niedawno pisałeś rzeczy, które tu nie przytoczę, ale było m.in. o sikaniu. Wygląda że sam sikasz na regulamin, bo szybko już doczepiasz się do następnej osoby.

Nie trzeba się z kimś zgadzać, ale można się odrobinę szanować.
Mogę zrozumieć, iż sam w jakiś sposób nie jesteś szczęśliwy, ale co ci z tego, że będziesz obrażać kogoś innego za jego poglądy.

Niedawno był dobry wpis kogoś kto napisał o skupieniu się na sprawach na które mamy realny wpływ, mógłbyś przy okazji się też nad tym zastanowić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Relfi napisał(a):

@Mic43

Świetnie, tyle co przepraszałeś Hardinga. Do mnie też niedawno pisałeś rzeczy, które tu nie przytoczę, ale było m.in. o sikaniu. Wygląda że sam sikasz na regulamin, bo szybko już doczepiasz się do następnej osoby.

Nie trzeba się z kimś zgadzać, ale można się odrobinę szanować.
Mogę zrozumieć, iż sam w jakiś sposób nie jesteś szczęśliwy, ale co ci z tego, że będziesz obrażać kogoś innego za jego poglądy.

Niedawno był dobry wpis kogoś kto napisał o skupieniu się na sprawach na które mamy realny wpływ, mógłbyś przy okazji się też nad tym zastanowić.

Sorry, nie będę z Tobą dyskutował i nie mów mi co mam robić. Nikogo nie obrażam, dosadnie wyraziłem swoje zdanie. Ja ciebie blokuje, tobie polecam to samo. 

Tak, uważam że ideologia katolicka to szkodliwe bzdury i nie widzę powodu dla którego miałbym tego nie wyrazić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi