Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie zamośc praktycznie jest na drugim końcu polski!! nie lubie gór ale może jednak w góry warto? albo krk lub wrocław? coś kołotego?

Jeśli chodzi o Kraków, to jestem w stanie wszystko załatwić. A może Szczawnica? Mszana Dolna? Ochotnica Górna? Krynica Zdrój?

Z gór polecam Beskid Żywiecki, a dokładnie Korbielów, jest tam przejście na Słowację. Tylko dla niektórych może być to daleko. Znam tam każdą dróżkę, więc mogłabym robić za przewodnika :P

Lepiej jak będziemy wrzucać konkretne propozycje, bo same miejsca łatwo wymieniać

Jestem za Krakowem :)

Kiedyś zatrzymam czas

I na skrzydłach jak ptak

Będę leciał co sił

Tam, gdzie moje sny,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może Szczawnica?

Bardzo proszę o Szczawnicę :uklon::D ... Normalnie nie wiem jak będę stał (lub leżał ;) ) pod koniec sierpnia z kasą, ale do Szczawnicy na pewno bym pojechał 8) ...

"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w sierpniu jadę nad morze....juz mnie brzuch boli na sama myśl...

zreszta nawet jakbym nie jechala i tak bym na zlot nie dala rady,

bawcie sie dobrze :)

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, teraz "na szczęście" mam obiektywną przeszkodę...jesień juz za oknem....

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, ne ne, obiektywną przeszkode stanowi mój rodzinny wyjazd ....

a o jesieni to tak mi sie westchnęło...bo znowu pada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robanix, nieważne dokąd - ważne z kim

:great:

Zgadza się, ale gdy brak kasy, to sprawa nie jest już taka prosta... Szczawnica jest po prostu jedynym miejscem w Polsce, gdzie pojechałbym nawet nie mając kasy :D ... Co do innych miejsc, to będę decydował w ostatniej chwili, czy mnie na to stać... A swoją drogą, to w drodze powrotnej ze zlotu, Heartbreaker wspominał coś o możliwości wynajęcia tanich domków nad Zegrzem :P ?...

"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Szczawnicy wszystko obdzwoniłam i nie ma wolnych terminów. Znalazłam dom na 11-osób w Sromowcach Wyżnych za 30zł/za osobę, utargowane z 35zł. Mielibyśmy cały dom bez właścicieli na głowie

Do dyspozycji gości oferujemy trzy pokoje - każdy pokój ma własną łazienkę.

Posiadamy 2 aneksy kuchenne wyposażone w sprzęt kuchenny.

Pokój nr 1 nosi nazwę "Mieszkanie M1" - ponieważ składa się z trzech pomieszczeń: łazienki, kuchni i pokoju.

Pokój nr 2 "Romantyczny" - znajduje się na 2 piętrze - z dużym ratanowym łożem jest wykończony w drewnie, na podłodze położone są panele a w oknie żaluzje. Ma drewnianą szafę, komodę, stół i sofę do wypoczynku.

Pokój nr 3 to pokój "Rodzinny". Są to 2 pokoje, które również znajdują się na 2 piętrze, przedzielone drzwiami przesuwnymi z wyjściem na balkon. Posiada łóżko drewniane i łóżka rozkładane, szafy półeczki, fotel wypoczynkowy, stół krzesła. Na podłodze panele, w oknach żaluzje.

Co Wy na to? Trzeba się szybko decydować!

Kiedyś zatrzymam czas

I na skrzydłach jak ptak

Będę leciał co sił

Tam, gdzie moje sny,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.