Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy masz?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

mam. upss, chyba nawet o tym nie wiedziałam;)

masz dzisiaj ochotę na coś, co mógłbyś zrealizować?

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, zawsze stwierdzam że to wszystko to jednak moja wina, i to ze mną coś nie tak.

masz jakieś seriale które oglądasz?

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Ale nie dlatego, ze jestem lepszy, gorszy, tudzież kompletnym wariatem, tylko dlatego, że mam unikalne DNA i aktywność fal mózgowych wśród 7mld ludzi. :P

Czy masz chomika?

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam

Czy masz konto na facebook-u?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam, ale właściwie już z niego nie korzystam - po okresie zachłyśnięcia się społecznościówkami obecnie mam do nich stosunek ambiwalentny.

Czy masz mysz bezprzewodową?

“If you want happiness for an hour, take a nap. If you want happiness for a day, go fishing. If you want happiness for a year, inherit a fortune. If you want happiness for a lifetime, help someone else.” – Chinese Proverb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się jakoś dziwnie składa, że tak. Nie wiem - może ta plomba dzisiejsza jakieś psychotropy w sobie ma. W każdym razie dobrze mi.

Czy masz zegar z kukułką?

“If you want happiness for an hour, take a nap. If you want happiness for a day, go fishing. If you want happiness for a year, inherit a fortune. If you want happiness for a lifetime, help someone else.” – Chinese Proverb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi