Skocz do zawartości
Nerwica.com

paplanina kosmetyczno-zakupowa

matija

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłam sobie dzisiaj krem z filtrem, bo robi się gorąco i zaczynam odkrywać ciało. 

Mam apkę, która sprawdza składy (niestety te kremy często mają kiepskie składy, czasem nawet 2 kremy tej samej firmy bardzo się różnią).

Te podobno mają dobry skład gdyby ktoś chciał skorzystać, ten mały to mój stary krem, który używam do twarzy.

1000013432_kompresja.thumb.jpg.06633c29f0a548e492a14b3675e8c9a0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

zaczynam odkrywać ciało. 

Ale to zabrzmiało 🤭

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

ten mały to mój stary krem

To chyba mój pierwszy filtr. Niestety godzinę po nałożeniu byłam tłusta jak masło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dziewczynki, co mam sobie kupić do uporządkowania fryzury jeśli: mam włosy przetłuszczające się, przy suszeniu się puszą, chcę podwinąć tylko końcówki i ten skręt utrwalić.

Może jakiś aktywator skrętu? Albo poczytaj kręcone maniaczki. Zeley,.aktywatory, pianki i suszenie z dyfuzorem

Jest milion sposobów.

Albo opaski do spania. Taki wałem. Zawijasz w to włosy o rano masz skręt ale zależy to od gatunku włosa i czy masz dość długie, no wtedy wychodzą ładnie zwykle.

Ja mam falowano kręcone..nie pozwalam im na to. Właśnie dziś zamówiłam keratynę dom prostowania i będę sama robić jak zawsze

I mam taflę. Ale pasje potem odciąć końcówki. Bo rojasnialam niedawno niepotrzebnie 

Czuję się trochę bliżej kobiet niż mężczyzn, lecz prawdą jest, że przyleciałam tu z innej planety i rasa ludzka jest mi całkowicie obca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Albo poczytaj kręcone maniaczki. Zeley,.aktywatory, pianki i suszenie z dyfuzorem

Chciałam iść na skróty i poczytać was 😛

6 minut temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Albo opaski do spania.

To raczej do robienia fal na długich włosach. Ja mam ledwo do ramion.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi