Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Że nie lubię pogardy bo ktoś ma zawód najniższego szczebla (nie Mówię że tobie o to chodziło)

A ok, rozumiem.

Nie, ja mam jeszcze niższego. Taki korposzczur parszywy, padlinożerca.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

well... pobudka 3:30 🥲

dumna siri, dumny blok

słucham rapu, palę papierosa myśląc o urodzinowym prezencie dla Wodniczki.

bardzo lubi manualne rzeczy robić.

Kawa wypita, już nie zmienię koloru włosów.

Czerń/ciemny brąz to najlepsze dla mnie. Mam słabość do rudości, ale czuję się w nim za bardzo "ekstrawagancko", co podkreśla jeszcze bardziej moją osobowość. Są piękne, ale nie dla mnie. Lepiej czuję się w spokojnych, ciemnych tonach. Blondu nienawidzę. Jasny brąz jest spoko, ale szybko "żólcieje", przynajmniej u mnie.

Dziś na pocztę, może do Action.

Jeszcze wszyscy drzemają, kocham ten moment dnia. Ciemno 🙂

❤️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Nie śpię. Mam nastręctwa ostatnie 3 godziny. Jprdl!!

Jakie natręctwa? Ty nie masz natręctw wszak. 

3 godziny temu, Verinia napisał(a):

pobudka 3:30 

😮

42 minuty temu, Dryagan napisał(a):

Właśnie się zastanawiam jak się przedrzeć do pracy. To może być trudne dzisiaj. Piękna zima ze wszystkimi atrakcjami. W mieście nawet główne drogi nie są odśnieżone. Zdecydowanie brak konkretnych działań

Polecam komunikację miejską, widziałem wczoraj, że solą nawierzchnie! Aż się przeżegnałem, na takie ulice samochodem, to jak posypywać solą otwarte rany! Biedne maszyny :(

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Tu nie chodziło o wścibskość czy wpędzanie w kompleksy tylko o luźne odniesienie do grzędy w indyczniku.

Mojej nie widać, jest niżej, cała na biało.

https://opexsociety.org/wp-content/uploads/2018/03/Company-hierachy-1.png

Godzinę temu, MicMic napisał(a):

Polecam komunikację miejską, widziałem wczoraj, że solą nawierzchnie! Aż się przeżegnałem, na takie ulice samochodem, to jak posypywać solą otwarte rany! Biedne maszyny :(

Matko, prędzej bym rowerem chyba pojechał niż autobusem.

A mój dzień się jeszcze nie zaczął.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

@MicMicmam kalecze sobie palce albo stopy. Stopy kaleczylam xd 

Ale rzadko juz

Względnie 

znaczy rzadziej

no to przecież to jest objaw czegoś głębszego, a Ty twierdzisz, że masz same objawy somatyczne, nie masz nerwicy tylko jakąś traume wojenną hm.

Przywieźli te lodówkę chłopaczki. Proste typki, ale śmieszne. Jeden typo te lodówkę na plecach wtargał, WTF :D Zero jakiegoś planowania, żeby najpierw wynieść starą, a potem nową, żeby minimalizować ilość potrzebnej pracy etc.

Najpierw rób, potem myśl - to ich modus operandi ;) Ja mam zupełnie inaczej, ale przez to zawsze ciekawią mnie osoby, który zupełnie inaczej działają. I te ich dowcipy, typu "Byk się nie myje, a krowy ma" :D

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, MicMic napisał(a):

no to przecież to jest objaw czegoś głębszego, a Ty twierdzisz, że masz same objawy somatyczne, nie masz nerwicy tylko jakąś traume wojenną hm.

Przywieźli te lodówkę chłopaczki. Proste typki, ale śmieszne. Jeden typo te lodówkę na plecach wtargał, WTF :D Zero jakiegoś planowania, żeby najpierw wynieść starą, a potem nową, żeby minimalizować ilość potrzebnej pracy etc.

Najpierw rób, potem myśl - to ich modus operandi ;) Ja mam zupełnie inaczej, ale przez to zawsze ciekawią mnie osoby, który zupełnie inaczej działają. I te ich dowcipy, typu "Byk się nie myje, a krowy ma" :D

Co za dowcipy co to znaczy XD ja tak robię chyba mój tata na pewno tak robi. Widzisz Ty najpierw myślisz potem robisz ale lodówki na plecach nie wniesiesz :D znaczy twoje plecy nie wniosą

Może być natręctwo albo okaleczanie. są w nerwicach te sprawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lodówki na plecach nie wniesiesz :D znaczy twoje plecy nie wniosą

No nie wniosę, ale też nie chciałbym. Jak on tak będzie nosił, to za parę lat plec mu wysiądą. A już na pewno na starość go połamie. Dowcip był apropos syfu pod starą lodówką - powiedziałem, że nie chce mi się myć tam podłogi - no to oni mi przyznali rację i ten dowcip :D 

Ty masz ADHD więc wiadomo, że najepierw robisz potem myślisz, aż mnie dziwi, że jeszcze pod jakieś auto nie wpadłaś :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bosz faceci i ich nie lubienie sprzątania xd

Akurat ja więcej sprzątałem niż moja była jak mieszkaliśmy razem. Teraz jest odwrotnie, jak już mieszkam sam. Może lubiłem się rządzić po prostu, teraz jak nie mam z kim się kłócić to mi spadła motywacja xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, MicMic napisał(a):

Dla wyjaśnienia - nie jeżdżę samochodem do pracy, co Ty. Głównie z tego powodu, że jest za mało miejsc parkingowych. Jak jest cieplej i bez tony śniegu na chodniku to chodzę pieszo albo rowerkiem (ok. 3 km), no ale właśnie przy czymś takim co się zadziało to masakra, bo się brnie w śniegu. Dziś dotarłem do pracy i z pracy trolejbusem 🙂 Udało się jakoś... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi