Skocz do zawartości
Nerwica.com

Przytulanki w offtopie.

Gość snaefridur

Rekomendowane odpowiedzi

Sezon Jesieni Szczekającej Zebami 2010/2011 uważam za otwarty !

Coby nie zamarzł, ciocia Lola ma dla Was dzieci ciepłe kocyki i jeszcze cieplejsze tulaski :mrgreen::mrgreen:

Kogo pytulkać ???

images.jpg.fb4f3ca5c98c5954e75b9778ae29415c.jpg

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poproszę ten bialusi, zimno kurka wodna. :evil: Lolka jeszcze coś na rozgrzanie żołądkowe. ;)

Roberrrto, nie wykorzystuj naszej dobroci, tulę Cię od kilku dni już. :mrgreen:

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, chodź pod jeden kocyk. :mrgreen:

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce do Was bo mi zimno jak jasna chłolerka :( Wezme kicię moja to nas ogrzeje dodatkowo :D

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze rozpalimy ognisko..wypijemy pare drinków....pospiewamy satre dobre piesni typu zal zal za dziewczyna:P..hej hej sokoły....

albo grzanca z gozdzikami i kiebachy pieczone z chlebkiem chrupiącym:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musztarda sarepska koniecznie ja mam wóde:) i fajki (miałam rzucic od poniedizałku ale od ktorego to nie wiem hehe)

przytulam sie do Was wszystkich ttaak moocnno ze uuuuu:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja wskakuje na kope. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde

rozczuliłam sie..a pamietacie te czasy jak patrzyło sie w gwiazdy przy ognichu...pierwsze miłosci:P..piosenki ...te usmiechy zadowolenia na buziach wszystkich....

zrobiłam sałatke z feta pomidorkami i ogorkami przyprawiłam ziołami prowansalskimi akurat do kiełbachy i karkówy:)pasuja.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi