Skocz do zawartości
Nerwica.com
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Valeria

Użytkownik
  • Zawartość

    455
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  1. Mam bulimie wiec do rzygania nie potrzebuje niczego:)
  2. AMEN !!!!!! i jeszcze na łbie zółty "bląd" :P .......a z nich same(facetów) szwarcenegery:)
  3. do tego gacie w kolorze brudnego rózu i jazda na maxa:)
  4. chyba te czarne:) one powinny sie nazywac: jak zniechecic samca do sexu:p
  5. Kobiety 13 - 18ml = (cm) Mezczyzni - 15 - 25ml Dzieci: Do 4 lat <3ml Do 6 lat <4ml Do 10 lat <6ml Do 12 lat <10ml objętosci z forum.Kurde ................. ja jutro po pracy ide sie kłocic o skierowanie na nfz-jest poczatek roku....przygotuje sie odpowiednio pod katem prawnym w razie odmowy..niech mi dadza na pismie dlaczego ..wezme moja kopertke z wynikami.i sru..... -- 16 lut 2011, 23:40 -- 22.06.2009 TSH 2,74mIU/l 24.06.2009 TSH 2,69 mIU/l08.01.2010 HGB 11,5g/dl,HTC 36,8%,glukoza 87mg/dl,cholesterol204mg/dl ,3glicerydy102mg/dl 02.03.2010 cholestcałkowity 236HDL.3glicerydy101.TSH 1,85 FT4 1,50 FT3 3,92(nie podali norm ani jdnostek na wypisie) 11.05.2010 TSH 1,26uIU/ml ,FT4 22,8pmol/l;FT3 5,2pmol/l,HGB 12,9g/dl HTC 39,8% Usg tarczycy z 11.05.2010 opis: cieśń. 3mm.Prawy płat 34x14x14mm.Lewy płat 36x15x14mm.zmian ogniskowych nie uwidacznia sie,pola zamostkowe wolne.wezły chłonne okoliczne wolne. 03.08.2010 FT4 1,16ng/dl (norma0,8-1,9) ,FT3 3,78pg/ml (norma 1,8-4,4) p.ciałaTPO 24,7U/ml <60,0 prolaktyna prze obcviazeniem 8,6 ng/ml po obciazeniu 115,9ng/ml FT4 32,73% FT3 76,15%tylko te wyniki moge przeliczyc bo mam zakresy. Podaje jeszcze pojemnosc tarczycy (mam nadzieje,ze dobrze obliczyłam korzystajac z Waszego kalkulatora) p.płat 34mmx14mmX14mm l.płat 36mmx15mmx14mm To daje mi: p.płat 3,4x1,4x1,4x0,5= 3,33ml l.płat 3,6x1,5x1,4x0,5=3,78ml
  6. jak ma załozone ANTYGWAŁTKI :) czyli te cienkie podkolanówki,ktore zakładamy pod spodnie..Panie wiedza o czym pisze:)
  7. Kn24 witaj..mam pytanie o Twoja objętosc tarczycy,zaczełam brac euthyrox 12,5..po 5 tygodniach endo kazała mi zbadac tyllko tsh.Ale ja mysle o badanicha typu ferrytyna,B12,anty oba ,FT$ FT3..Czy jest sens abym je robiła teraz??? moja obj to 7 ml
  8. Dominika92 wiem co czujesz..ja tez bałam sie głupawych usmiechów lekarzy,znaczących pomrukiwan,odmawiania tego co mi sie nalezy!!!Prawa do zdrowia i zycia!!!!! czułam ze to nie tylko bulimia i zaburzenia lękowe ze to cos więcej..i dobrze czułam. Wspieram CIe i wysyłam pozytywne fluidki koniec z ciaćkaniem!!!! koniec z niekometentnymi lekarzami,ktorzy maja nas w d...bo co im zalezy....nie znaja nas nie wiedza co przechodzimy
  9. dokładnie Dominika:) przy tarczycy wszystko siada...kazdy z nas jest inny ktos ma stany lękowe a ktos nie -- 16 lut 2011, 22:46 -- http://forum.gazeta.pl/forum/f,24776,Hashimoto.html
  10. Hej.Pojawiam sie i znikam:) chce Wam napisac drodzy moi ze po 4 latach bycia jak zombie latania od lekarza do lekarza z pełna tecuszka wyników..po 4 miesiecznym pobycie na dziennym.znalazłam przyczyne...niedoczynnosc tarczycy-Hashimoto.Zaczęłam brac hormon..po 3 dniach zaczęłam zyc:P a wiem ze bedzie lepiej.Tak wiec nie dawajcie sie zbywac,róbcie badania!!
  11. Valeria

    [CZĘSTOCHOWA]

    ja Ci dam:P ;P....panią psycholog. ;)
  12. Valeria

    Skojarzenia

    oj to były czasy -jeszcze tyle przed nami..
  13. Valeria

    witam ponownie:)

    oczywiście ze pomogło:) ja zakręcona od 5 dni na wolnosci heh:)
  14. Valeria

    Skojarzenia

    zgon-picie do nieprzytomności
  15. Jestem po 4 mies.pobycie na dziennym,wrociłam.... Pozdrawiam:)
×