Skocz do zawartości
Nerwica.com

Benzodiazepiny - Moja walka z uzależnieniem i odstawieniem

gosia hd

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.11.2025 o 23:53, Maggi7 napisał(a):

Witam

Pisałam tu kiedyś o moim synu. Skończyło się tak że 1 sieprnia wylądowal na dwa tygodnie na detoksie, w stanie dość

ciężkim

Detox przeszedł dość dobrze, jak na te ilości które brał, a brał na kobiec chyba wszystko od morfiny po oxycontin!!!

dostał buprenorfinę i kilka tabletek do domu przy wypisie - oraz receptę na pregabalie i dephergan

potem był dwa miesiące w ośrodku 

Dzis nie tyka tego gówna, trenuje i pracuje

zobaczymy jak będzie, ja się boję cieszyć:/

Takie wieści to ja lubię. Z tego co pamiętam wypowiadałem się na ten temat. To była jedyna słuszna droga. Oby tak dalej. 

W dniu 11.10.2025 o 10:52, Radol napisał(a):

wracam na forum po kilku latach 😕 - wcześniej depresja zlikwidowana esci ale wpadłem w kolejne sidło - mam teraz sytuację mam skierowanie na detoks po apozolpinie ale od 2 dni próbuje nie brać zolpinu i jest dramat ale trwam - ja brałem 2.5 -3 na Noć i właśnie zacząłem brać w dzień na tygodniowym wyjeździe na wakacje żeby się odciąć od problemów i stwierdziłem że do idzie za daleko - i jeszcze się parę spraw wysypało i atak paniki mnie dopadł, leki , trzesawki itp itd - byłem u mądrego lekarza - na przetrwanie relanium i mirtor ale też powiedział że detoks więc mam miejsce za 2 dni bo dzwoniłem - możecie poradzić jak to było u Was i jak przetrwaliście te pierwsze dni i kiedy minęły te masakryczne stany leków- czy iść do tego szpitala czy spróbować samemu - mam świadomość że to poszło za daleko - póki co od 1,5 dnia samopoczucie masakra - mam zapisane relanium 5 mg co 8 h i mirror na noc - i stopniowe wprowadzanie dulsevia - dziękuję za pomoc

Tylko detox zolpidem odstawić jest ciężko robiłem to wiele razy ale się udało właśnie detoxem i terapią. Sam sobie nie dasz rady póki bierzesz jeszcze dość nisko ten zolpidem ogarniaj temat bo później będzie tylko gorzej tam tolerancja rośnie błyskawicznie a schodzić z wysokich dawek jest tragedia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi