Skocz do zawartości
Nerwica.com

zaburzenia osobowości (cz.II)

Gość paradoksy

Rekomendowane odpowiedzi

_asia_, robi magisterkę z pielęgniarstwa i musi odklepać jakiś wykład dla gimnazjalistów - po to jej te slajdy.

amelia83, rudość to piękno, ale nie każdy je docenia ;) Ja jestem tak niestabilna jak tylko się da i to mój główny problem. Panika, histeria, emocje... Jakoś będzie.

A Ty jak się trzymasz słonko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czuje pustke,nicosc isttnienia w sobie ..nie widze siebie za pare lat..

chojrakowa..ja wole byc niestabilna emocj. niz taka bezbarwna,nijaka..ja nawet nie wiem jaka ja jestem naprawde,jaka powinnam byc..i o co mi chodzi wogole..tak strasznie sie nienawidze :oops: nie wiem co tu naprawiac u mniez psycha,czy sie da,i jak chcilabym zeby wygladalo moje zycie..ehhhhh szkoda gadac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja np jestem teraz trzęsąca się i zdenerwowana bo K powiedział, że jedzie jutro rano , a nie po południu.

I już mam powód do zdołowania się, ba, dobry nawet, żeby się pociąć, ale muszę się ogarnąć.

Posrane to wszystko kochana, ale co zrobić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega przyjechała a ja się schowałam choć tego nie popieram.Chyba się położe na odział ja już ze sobą nie daje sobie rady z tym co się ze mną dzieje

-- 19 mar 2011, 19:24 --

Został mi szpital albo samobójswo.Jestm zdruzgotana i totalnej desperacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega przyjechała a ja się schowałam choć tego nie popieram.Chyba się położe na odział ja już ze sobą nie daje sobie rady z tym co się ze mną dzieje

-- 19 mar 2011, 19:24 --

Został mi szpital albo samobójswo.Jestm zdruzgotana i totalnej desperacji

kasiatko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiątko, myślę, że powinnaś z kimś bliskim (możliwie najbliższym) poważnie porozmawiać o tym, jak się czujesz, naradzić się z tą osobą, co powinnaś z tym zrobić.

Mam głupie pytanie: Co robicie, by odpocząć? Ja cały tydzień jestem aktywna, a skoro dziś mam wolną sobotę, miałabym ochotę na solidny odpoczynek. Wyspałam się, w zasadzie nic nie robię, nie mam ochoty się z nikim spotkać, mimo że na upartego bym mogła. Chcę się totalnie odprężyć, a nie mogę... :why: Czuję jak sobota przecieka mi przez palce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiątko, myślę, że powinnaś z kimś bliskim (możliwie najbliższym) poważnie porozmawiać o tym, jak się czujesz, naradzić się z tą osobą, co powinnaś z tym zrobić.

napisałam do psycholożki, rodzina jest przeciwna moim szpitalą chyba nie uznają że jestem chora,nic nie rozumieją a i tak będę musiałą pogadać z mamą o pieniądzach bo planuje do Wonieścia a to kawała drogi ode mnie

ja jestem pewna,zdecydowana tylko żeby ten Wonieść wypalił a w tym mi może pomoc psycholog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam głupie pytanie:...

Podobno nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. :D

A można wiele: obejrzeć film, poczytać książkę, zająć się swoją pasją, na którą w tygodniu nie ma czasu, spotkać się z przyjaciółmi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba to tak jak ja

czekam na odpowiedź od psycholog,juz mi się krytyk włączył,a będę pewnie czekać do poniedziałku

sama już nie wiem gdzie się kłaść,nie chcę psycholog robić kłopotu,może lepiej Toruń,głupieje

wiem że nie mogę dłużej czekać bo mogę się otruć-ja już przestałam sobie ufać że nad tym panuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiu, ja myślę, że oddział jest dobrym pomysłem...

tak czuje

pociełam się,nie daje rady,teraz mam mętlik w głowie,przede wszyskim to żałuje że napisałam do psycholog-jak zawsze,głupio mi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiu, ja myślę, że oddział jest dobrym pomysłem...

tak czuje

pociełam się,nie daje rady,teraz mam mętlik w głowie,przede wszyskim to żałuje że napisałam do psycholog-jak zawsze,głupio mi

Nie masz czego żałować.

To twoja psycholog i opiekuje się Tobą, uśmiechnij się, wszystko będzie dobrze. :)

Ja też nie umiem odpoczywać, rano budzę się z pustką i zazwyczaj zawsze ją czuję mocniej lub słabiej ale jednak jest...

Nie odpiszecie na mojego poprzedniego posta ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kai ale ja do niej nie chodze od kilku mięsięcy na terapie tylko doraźnie.Chce wrócić tylko kasy nie mam,ona to wie i chyba rozumie,ale mi głupio o coś prosić,zawsze tak było a teraz tym bardziej

Odpisała-troche mi ulżyło

Ze szpitale będę wiedział w poniedziałek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kai nie zauwarzyłam Twojego posta bo był już jakiś czas temu

nie wiedziałam że masz tak źle w domu :(

prosze,pisz o sobie więcej,brakuje mi tutaj Ciebie i co Ty czujesz

odpisała że da mi znać w poniedziłek co wsprawie szpitala,pewnie musi zadzwonić i sprawdzić,chyba,tak tylko przypuszczam :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi