Skocz do zawartości
Nerwica.com

zaburzenia osobowości (cz.II)

Gość paradoksy

Rekomendowane odpowiedzi

czuję się niby dobrze,ale mam myśli żeby się pogrążyć ,głupio mi z dobrym samopoczuciem,odzwyczaiłam się :? i znów chciałabym nałykać się tabletek,tylko po to żeby cierpieć przy odtruwaniu

głupia jestem psuć sobie dobry humor,co? :oops::hide:

czytam Was i mi się smutno zrobiło,nie chcę żeby Wam było wciąż źle :cry:

-- 15 mar 2011, 17:00 --

czuje że teraz jestem chora,bo kiedy byłam przybita uważałam że jestem zdrowsza tylko przejrzałam na oczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie umiecie żyć dla siebie...... :cry:

no właśnie... szkoda, że Wam ciągle smutno... ;(

-- 15 mar 2011, 17:04 --

Korba, proszę, nie tnij się... nie widzisz, jakie to niszczące? ;( Pójdź do psychiatry po DOBRE leki, które będą na Ciebie działały. Ja tak zrobiłam, owszem, chcę kiedyś je odstawić, ale jak na razie, to mój parasol ochronny, który sprawia, że co dzień mam ochotę żyć, uśmiechać się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani! Czytam Was i serce mi się kraje... Współczuję Wam bardzo i przepraszam, że nie piszę, ale w tej chwili nie mogę sobie znowu totalnie poradzić sama ze sobą, nie jest dobrze, oj nie jest. :? Zaciskam zęby i się jakoś trzymam. Przynajmniej próbuję. Jestem z Wami duchem i trzymam za Was kciuki, żeby nadszedł dla Was wkrótce lepszy czas... :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chorakowa z chęcią bym z Tobą popisała,ale mam kontuzjowaną ręke w nadgarsku-głupia sprawa tylko oparłam ręke o dzwi,ale mam taką przypadłość od dziecka,a na gg jest dużo pisania a ja ograniczam ruchy i wolno pisze,przepraszam :oops:

i mnie coś kusi żeby się pociąć,męczą mnie wszystkie

boli mnie głowa i mdli ze zmęczenia nimi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anulka,przybijam piątkę.Wczoraj pogryzlam sobie nadgarstki do krwi.Ze smutku.

A dzis już dzielnie nacieralam je mascią z masą perlową.

Och,gdyby to o czym marzę moglo byc prawdziwe!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie nie łączę w marazmowe grupki,a to z tego powodu,że jestem swoja wlasna,chadzam moimi drogami i prycham na wszelkie spolecznosci.

;)

Natomiast mogę zrozumiec to,że pewne rzeczy..czynią życie prostszym w odbiorze.Juz niedlugo,mam nadzieję,pewne zachowania nie beda mi potrzebne.A to dlatego,że chce byc szczesliwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kai, Krzyś, być może niepotrzebnie za bardzo utożsamiasz się z niektórymi i przejmujesz ich ból i cierpienie... chyba Twoje osobiste Ci wystarczy, nie?

Wspólczuć i wspierać można inaczej.

Nie trzeba wszystkiego na siebie przelewać.

-- 15 mar 2011, 20:55 --

Juz niedlugo,mam nadzieję,pewne zachowania nie beda mi potrzebne.A to dlatego,że chce byc szczesliwa.

Hooray.gif

wspaniale czytać takie rzeczy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kai, Krzyś, być może niepotrzebnie za bardzo utożsamiasz się z niektórymi i przejmujesz ich ból i cierpienie... chyba Twoje osobiste Ci wystarczy, nie?

Wspólczuć i wspierać można inaczej.

Nie trzeba wszystkiego na siebie przelewać.

-- 15 mar 2011, 20:55 --

Juz niedlugo,mam nadzieję,pewne zachowania nie beda mi potrzebne.A to dlatego,że chce byc szczesliwa.

Hooray.gif

wspaniale czytać takie rzeczy..

Basiu, ja nie przejmuję, ja po prostu mówię, iż rozumiem, staram się zrozumieć ale jak nie czuję cierpienia to po co siebie męczyć ?

Natomiast jeśli czuję, to jestem z kimś dosłownie w podobnym cierpieniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi