Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

w sumie to nie wiem co tel.od kolegi nr1, tel.od kolegi nr2, SMS z namiarami na komputerowca od kolego nr 3 i SMS od kolezanki kiedy na piwo pójdziemy a ja z okiem w łózku łeeeee, a jak trzeba to wtedy nikt nie dzwoni a gdzies by sie poszło zycie, ale jakś przyjemnosć to sprawia jednak.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze mam faceta w domu ( ma wolne tylko niedziele), lenistwo i że pojdziemy z psami na spacer do lasu, piękna pogoda

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, aż poczułam lekkie ukłucie zazdrości, też jak patrzę tak za okno, pospacerowałabym chętnie z psem po jakimś lesie albo parku :) W ogóle wydaje mi się, że pies to taka dobra motywacja do ruszenia się z domu, gdy samemu ciężko się zebrać.

Saying all I know is I gotta get away from me.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mimo niewyspania pojechalam rano na cmentarz

sasiadka mnie poprosila bym umyla grob jej meza

biedna schorowana kobieta

lubie pomagac innym i to mi sprawia wielka frajde

W nerwicy, której charakterystyczną cechą jest nuda, chory znajduje się w potrzasku między lękiem przed życiem a lękiem przed śmiercią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robienie porządków w naszej (mojej i R.) szafie w sypialni. Jak zobaczyłam jaki jest burdel po jego stronie to się ochoczo zabrałam za układanie... A jak zobaczyłam ukryte na samym dnie gatki w krówki, biedroneczki i bałwanki to wybuchnęłam śmiechem :D

"(...)nikt i nigdy nie będzie nas kochał tak,

byśmy zaznały spełnienia,

dopóki nie kochamy same siebie...

bo kiedy wewnętrznie puste

ruszamy szukać miłości,

możemy znaleźć jedynie pustkę."

Robin Norwood

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sad_Bumblebee, :D

mi teraz radość sprawił dobry obiad i 1 odc sezonu 3 naszego serialu

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój sublokator:

"White Power! Pomścić Breivika! Klan Was dopadnie czarne świntuchy. Z Waszych mózgów jebie jak z murzyńskich chat. Demokraci. Was czas się kończy, Was czas dobiega końca. Demokraci do piachu. Popaprańcy. Putin! Putin! Wkrótce wylądują kosmici i zakończą nieudany eksperyment z homo sapiansem. Tylko Yellow submarine może nas uratować. Bzdura."

Nie wiem w ogóle o co biega i co się dzieje. Chyba się naćpał escitalopramem. :lol::lol::lol:

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój sublokator:

"White Power! Pomścić Breivika! Klan Was dopadnie czarne świntuchy. Z Waszych mózgów jebie jak z murzyńskich chat. Demokraci. Was czas się kończy, Was czas dobiega końca. Demokraci do piachu. Popaprańcy. Putin! Putin! Wkrótce wylądują kosmici i zakończą nieudany eksperyment z homo sapiansem. Tylko Yellow submarine może nas uratować. Bzdura."

Nie wiem w ogóle o co biega i co się dzieje. Chyba się naćpał escitalopramem. :lol::lol::lol:

to poglądy połowy facetów mniej więcej, przynajmniej te dotyczące murzynów, demokratów i Breivika tylko mało kto się tym chwali. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlos nie połowa na pewno mniej.

Mad no to chyba nie tylko escitlopram był. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mad_Scientist nagraj i wrzuć na youtube i podaj link na forum obowiązkowo :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A temu znowu zle- "Nie bluznij bo bozek Gwalalala upierdoli Ci grzmiacego kija przy samej nasadzie. Wielki Manitou kazal Ci oskalpowac ludzi z sasiedniej wioski-kobiety, starcow i dzieci, a wojownikow i ich konie zerznac analnie"

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi