Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

O. kosmetyczka. Nigdy nie odważyłam się tam pójść. A fajnie by było się przemóc..

Wiem co to bezsenność,depresja,autoagresja,samotność,huśtawki nastrojów,brak tożsamości,bezsilna rozpacz i gniew,bezpodstawny lęk i podejrzenia oraz porażka. Wiem co to radość i pasja.

- dla Was wszystkich chwila wytchnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.Kinga., ja zostałam przymuszona. I szczerze mówiąc, jestem bardzo zadowolona. Póki co, kobieta robi mi za terapeutkę. Boję się obcych, ale z tą kobietą można porozmawiać o wszystkim - budzi zaufanie ;)

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, slow motion, amelia83, kornelia_lilia, Transfuse Dziękuję! :)

A mi dzisiaj sprawiło radość zjedzone pół opakowania lodów :mrgreen: (ostatnimi czasy tyle jem, że szok.. trzeba przystopować, zdecydowanie!) :nono:

Vett ja sama u kosmetyczki nigdy nie byłam, ale pamiętam jak byłam mała to chodziłam z mamą i zawsze jej trzymałam torebkę i siedziałam zafascynowana :smile:

Najlepszy plan na szczęście?

Nie planować.

Poprzez nasze absurdalne kompleksy kryjemy w sobie to, co najlepsze.

Świat jest taki, jakim go widzisz. A sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie matka zmusiła - bo przecież wstyd, że taka brzydka dziewczyna jest jej córką! :roll:

No i po każdej wizycie rodzą się kolejne kompleksy, że rzeczywiście jestem straszna - kiedyś nie zwracałam uwagi na swój wygląd, teraz najlepiej założyłabym papierową torbę na głowę :roll:

Ale przynajmniej przez te półtorej godziny sobie porozmawiam z normalnym człowiekiem, a nie tylko krytyka i rozkazy :roll:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett Nie mów tak. Nie ma brzydkich kobiet :)

W salonach fryzjerskich i u kosmetyczek panuje atmosfera do zwierzeń :smile: w końcu, same babki :P

Nie planować.

Świat jest taki, jakim go widzisz. A sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aria, są są, tylko my działamy w ukryciu - rzadko się pokazujemy 8)

No i do tego kobieta ma córkę rok młodszą ode mnie, uczy się w mej szkole, więc gdy rozmawiamy o dziwactwach niektórych nauczycielek, nie słyszę ciągle, że zmyślam :D I nie wysyła mnie do egzorcysty, bo chcę zrobić sobie kolczyk. (mój ojciec uznał, że wyrwie mi część ciała, gdzie sobie coś takiego zrobię :roll: )

ala1983, tani zakup, to się nazywa przedsiębiorczość! :mrgreen:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszy mnie fakt, że udało mi się w końcu umówić na wizytę do psychologa, który okazał się całkiem kompetentnym gościem. Określił moje dolegliwości jako zaburzenia lękowe i powiedział, że powinniśmy sobie z nimi poradzić w 12 spotkań czyli 3 miesiące. Trochę w to wątpię, bo pomimo, że wyszedłem z gabinetu dość zrelaksowany to pod koniec zajęć, dostałem coś na kształt ataku, który jakoś udało mi się opanować, wrócić do domu i wziąć tranxene. A już chciałem powoli rezygnować z tego leku. No nic, pierwsze koty za płoty, muszę korzystać z chwil relaksu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pojechaliśmy do znajomych, sa świeżo po przeprowadzce, kupilismy im kwiatka, było winko, jadłyśmy z laskami lody prosto z pudła łyzkami....teraz siedzimy z M , on gra muzę, pożeramy chipsy i pijemy grzańca :105: cudoFnie :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett zrób, zrób :) o ile w szkole przymykają oko na piercing, to w domu z czasem im przejdzie ;) mój tata mówił tak samo, w końcu dał spokój ale za każdym razem jak widział kolczyk w wardze to krzywił się :mrgreen: młodość ma swoje prawa ;)

Nie planować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aria, nie mam psychy, póki co nie jestem tak silna, by się przeciwstawić. Jednak bez względu na to, czy zmieni zdanie, czy nie, do osiemnastki dużo mi nie brakuje... :mrgreen:

-- 17 lut 2012, 22:51 --

Wiem jedno; nie chcę tego robić dla lansu, do słit foci. Dla mnie to sposób wyrażenia siebie i zerwania kajdan. Tak samo z tatuażami - wiem, że będę je miała. Nie, bo mam taki kaprys, tylko

a)chcę zasłonić blizny, które kuszą do ciągłego okaleczania się

b)walnę sobie jakieś motto, coś podnoszące na duchu. :mrgreen:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett to jest najgorsze i niepoważne przekłuwać ciało albo tatuować się dla lansu...

Ale na tatuaż nie wiem czy bym się zdecydowała :P

Ciekawe są sentencje łacińskie, co prawda powszechne ale mnie się podoba :)

Nie planować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett tatuaż po niemiecku kojarzył by mi się z obozem koncentracyjnym... :P

Nie planować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett tatuaż po niemiecku kojarzył by mi się z obozem koncentracyjnym... :P

w obozach koncentracyjnych tatuowano numery :(

arabskie .....

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-- 18 lut 2012, 00:13 --

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm...ludzie z pracy i ich wyznania jak to im brakowalo moich wrzaskow, krzykow i obowiazkowego porannego "ku.rwa" :P

SUPER !!!! ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi