Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Yeah! pierwsze zajęcia teatralne za mną! :D

Było super! haha, Nie wiem czy im wierzyć, ale stwierdzili nawet że nie jest ze mną tak źle :D. Będzie trochę pracy, a moja pierwsza premiera już za parę miesięcy :o. Boże, jak to brzmi..

Ja dzisiaj nie zasnę z emocji ;D

Show me the way to Copacabana, I want to dance samba tropicana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszoswiesz, :great:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po długim czasie fałszu , szczera, fajna osoba-dzieki ktorej zaczalem sie ogarniac:D

"A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."

-Ayn Rand

"Idealizuje chaos , bo stabilizacja jest poza moim zasięgiem" - R.K.

http://www.youtube.com/watch?v=5nH0Oap4Tec !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Parov Stelar dawno nie słuchałam, uwielbiam :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, ja tez kilka lat temu własnie ;)

segregacja śmieci :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czuje się jak by mi ciężarowy jezdził po głowie.

A podobno jak się przechodzi przez nerwice przydaje się wsparcie rodziny.a

Rodziny się nie wybiera kurcze pieczony.Co tu jeszcze napisać-pomoc chaka norisa była by jak najbardziej przydatna.

Oj się porobiło,naprawdę trzeba być silnym aby przez tą nerwicę przejść.A ja dostałem bonus-cała masa bulsitu.

I tak sobie poradzę z tym wszystkim.

Nerwica to jest taki wide klip na ktory wielu ludzi pracuje.Setki odpowiedzialne są na nagłośnienie,jest wielu stylistów.

A wracając do tematu to:

ściągnołem na lapka zdjęcia Westerplatte.Narawdę jak się na nie patrzy to cały ten bulshit przestaje być taki pff.No miło tak polączyć się myslami z naszymi rodakami którzy bronili naszej ojczyzny na tym znaczącej ziemi.Westerplatte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj pojawił sie u mnie uśmiech po tekście jaki usłyszałem od znajomej Ty jesteś pojebany, ze strachu prawie zsikałam sie w spodnie, debilu :D

Edytowane przez Gość

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, Babajaga, na jakiej kozie smigasz :?:

Byla dzisiaj gleba..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macieywwa, enduro. Skromniutka 125ka, ale planuję zmienić na coś większego bo mi już nie starcza mocy :mrgreen: Gleby nie było więc to tak jakby dzień nie do końca zaliczony ;)

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, 125ka to nie taka wcale skromna jak na teren, włoszczyzna czy japonczyk.

jesli włoch i jest jeszcze w dobrym stanie to możesz wymienić cylinder z tlokiem na 175, zawsze to wiecej mocy a koszta niewielkie, skoro odkrecasz gwint i malo :D

Moj dzisiejszy dzien tez bez gleby i bardzo sie ciesze, pierwszy przepał moto w tym roku i nawet udany, rece zaraz mi odpadna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, 125ka to nie taka wcale skromna jak na teren, włoszczyzna czy japonczyk.

jesli włoch i jest jeszcze w dobrym stanie to możesz wymienić cylinder z tlokiem na 175, zawsze to wiecej mocy a koszta niewielkie, skoro odkrecasz gwint i malo :D

Moj dzisiejszy dzien tez bez gleby i bardzo sie ciesze, pierwszy przepał moto w tym roku i nawet udany, rece zaraz mi odpadna :D

Och jakże mi miło, że mnie ktoś rozumie :mrgreen:

Włoch, ale wymieniać cylindrów i tłoków to ja nie umiem :-|

Dzisiaj też moje rozpoczęcie sezonu :mrgreen: Późno, ale tak się wywściekałam,że chyba padnę dzisiaj spać po dobranocce ;)

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi