Skocz do zawartości
Nerwica.com

Lubicie dzieci?

Gość Pluto

Rekomendowane odpowiedzi

Ahma, bo juz miałaś nadwage jak trafiłaś do szpitala. Sama mówiłas, że po abilify i hydroksyzynie nie tyjesz. Miałas w szpitalu 5 leków i miałaś jadłowstręt potem odstawiłas każdy z osobno i wzmożone łaknienie.

A swoją droga co to za stary temat odkopany? :)

-- 27 maja 2014, 16:13 --

Po dniu dzisiejszym nie chce widzieć dzieci przez 10 lat

:mrgreen:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, bzdura, ja pisze o moim pobycie w szpitalu który był 2 lata temu, ważyłam wtedy 49kg a jak wyszłam to już 70

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto niema pieniędzy i rozumu ten ma dzieci.to ma być jakiś rodzaj podreperowania EGO a nie lubienie dzieci.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, bo przytyłam od leków!!! tak mi spowolniły metabolizm! a druga sprawa że miałam wilczy apetyt i siostra z mamą mi przywoziły bułki i ciastka

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, bo przytyłam od leków!!! tak mi spowolniły metabolizm! a druga sprawa że miałam wilczy apetyt i siostra z mamą mi przywoziły bułki i ciastka

Nie od leków tylko od tego co jesz. Ja wciągam co popadnie i nie tyje ale pewnie to się skończy. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubię strukturę psychiki dziecięcej, choć nie jest to równoznaczne z osobistą akceptacją wszelkiej wyhodowanej przez rodziców złożoności zachowań. Niemniej jednak pomimo wszechobecnych uchybień wychowawczych nie można odmówić maluchom(zwłaszcza z etapu wczesnego i średniego dzieciństwa) sporych pokładów szczerych reakcji. Niejednokrotnie obcowanie z nimi to taki swego rodzaju test samego siebie, dogłębna nauka prostoty, a co za tym idzie odpoczynku psychicznego. Fascynuje mnie analiza siły psychicznej tych małych istot, niewyobrażalna spostrzegawczość, brak komplikacji w integracji rówieśniczej(tej cechy właściwie już nie posiada człowiek dorosły) itp. Może dlatego w świecie ludzkiej psychiki drugim moim konikiem, zaraz po psychologii penitencjarnej, jest psychologia dziecięca.

Zrób wszystko, aby uniknąć walki, ale gdy już musisz do niej stanąć - WYGRAJ!

Gdybym stosowała się do wszystkich reguł, daleko bym nie zaszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie.są nieznośne,brzydko pachną i wkurzają.

-- 09 cze 2014, 13:53 --

Nie cierpię. Niestety z dzieciakiem to nie jak z pająkiem czy z skorpionem. Jak Ci się znudzi to nie możesz w kiblu spłukać.

gówno prawda.możesz oddać do zakładu psychiatrycznego lub domu dziecka.

-- 09 cze 2014, 13:58 --

A ja chcę mieć dzieci. I to dużo. I chcę się z nimi bawić i je uczyć różnych fajnych rzeczy. I być dumnym ojcem.

chore też?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że lubię,najlepsze są pieczyste,potem lekko podgrillowane z przyprawą gyros,pieprzem i solą z odpowiednim dodatkiem sałaty i pomidorów

wtf?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.