Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy jestem aseksualny ?

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

To,że się zakocha nie ma żadnego znaczenia.....No chyba,że wzajemnie,ale wątpie żeby teraz ktoś by go chciał.

Nie masz racji

A w drugim zdaniu to przegiąłeś trochę. :lol:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chce ostrzeżenie.Macie rację,przesadziłem....nie będę się tłumaczył dlaczego.W każdym bądż razie przepraszam autora tematu za drugą część mojej poprzedniej wypowiedzi..

A na Twoje pytania Linka odpowiem póżniej.bo jak widać dziś znowu coś ze mną nie tego.

A z tym ostem mówię na serio...muszę mieć jakiś bat nad sobą.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowiek nerwica, nie ma znaczenia czy wzajemnie, czy nieszczęśliwie. Dla mnie istotne jest, żeby nie chodziło o pusty seks z byle jaką kobietą. Powinno chodzić od początku o uczucie, pożądanie, ciepło, pragnienie bycia z jedną, konkretną osobą. Nawet nieszczęśliwa miłość może ożywić, przerwać apatię.

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kim jest Mariola? Jeżeli to o nią chodzi, to może jakiś kwiatek malutki? Już pierwszy krok by był. Nie musisz kupować możesz zrobić z papieru tzw. ...zapomniałam (ale na pewno ktoś mnie tu wyręczy) albo z ogródka :D

kiedy będę mogła już zacząć się cieszyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego tak twierdzisz? Byłeś kiedyś zakochany? Z wzajemnością?

No bo co z tego,że się zakocha?Owszem może i się zakocha,ale co z tego skoro ta druga osoba może nie czuć tego samego?,a niestety ale detektywmonk nie jest jakimś dobrze zarabiającym gościem,o super rozrywkowym charakterze i wyglądzie......(żeby nie było ja nie uważam,że trzeba być bogatym itp itp itp,ale niestety piszę o tym,co widzę na codzień),i niestety jest przed nim jeszcze daleka droga,no chyba,żeby coś z tą Mariolą wyszło(z czego bardzo bym się cieszył).

Dobra,teraz druga część : jasne,że byłem....nawet bardzo.....bez wzajemności oczywiście :cry: .Milość wiąże się dla mnie przede wszystkim z niesamowitym stresem,lękiem,owszem również z dobrymi odczuciami...ale jednak lęk jest najsilniejszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowiek nerwica, Ty naprawdę nie wiesz o czym mówisz...jak się człowiek zakocha z wzajemnością jest w stanie przestawić swój świat do góry nogami, wyjechać na drugą półkulę ziemską .... nie ma rzeczy której miłość by nie zmieniła :D

Oczywiście, żeby nie było tak pięknie - miłość to nie cudowne lekarstwo na wszystkie choroby ;)

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ogóle mam wrażenie, że dla mężczyzn nie jestem prawdziwą kobietą, bo jestem spokojna, nieśmiała i nie jest dla mnie ważna kasa//drogi samochód, tylko uczucia. Może zwracacie uwagę na super imprezowe kobiety i potem narzekacie? Ja się często z takim narzekaniem spotykam, powiem szczerze, że tego nienawidzę. Poza tymi "za*ebistymi lasencjami" są również normalne, normalnie wyglądające dziewczyny, które chcą być w normalnym związku. :?

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i właśnie takie są normalne kobiety...znaczy takie powinny być,a nie puste materialistki,które są z facetem nie dla niego tylko dla jego kasy i samochodu to jest żałosneee...więc nie rozumiem Twojego zmartwienia

:brawo::brawo::brawo::brawo: w końcu jakaś normalnie myśląca kobieta ;)

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, Życie jest pełne niespodzianek - a może kiedyś będzie cię stać na merca i wycieczkę do Rzymu ?

Facet kupujący wycieczki, prezenty itd - po czasie staje się .....nudny.....

Dużo więcej uznania dla panów, którzy np. nie mają kasy na restaurację ( na randkę) i gotują sami, albo zamiast iść do kina - wolą na spacer po parku, na piknik - z takim facetem nie można się nudzić i to jest to :D

A kasa...raz jest...raz jej nie ma....ja bardzo lubię gdy jest - ale jestem w stanie obejść się bez niej, bez poczucia że omija mnie z tego powodu coś ogromnie wąznego.

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z tym ,że niektóre kobiety zamiast na wytrawną kolację wola iść na piknik.

Tak naprawdę nie potrzeba wiele by wziąść koc , jedzonko z domu i na wycieczkę się wybrać .

Auta tez nie potrzeba do tego. :roll:

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje,że nie namieszałem...

Linko,eh ja kochałem bardzo,nawet bardzo bardzo..długi czas nie mogłem się pogodzić,że nigdy z nią nie będę......Nie potrafiłem się zmienić odpowiednio,żeby ta osoba mnie zaakceptowała jako faceta...moze to póżniej opiszę....bo znowu coś ze mną nie tego,i będę "warczał" na wszystkich.Ogólnie to w ogóle dla mnie hmm nie wiem czy dobre słowo zastosuję - wrażliwy temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i właśnie takie są normalne kobiety...znaczy takie powinny być,a nie puste materialistki,które są z facetem nie dla niego tylko dla jego kasy i samochodu to jest żałosneee...więc nie rozumiem Twojego zmartwienia

:brawo::brawo::brawo::brawo: w końcu jakaś normalnie myśląca kobieta ;)

faux pas :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowiek nerwica, he he no coś Ty ? :)

Ja bym się denerwowała w restauracji a na wolnym powietrzu to luzik.

Tylko pogoda musi być i ta osoba. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.