Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy jestem aseksualny ?

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

detektywmonk, zobacz tu http://www.tytez.pl/

-- 06 maja 2011, 16:02 --

Thazek, tam są nie tylko niepełnosprawni fizycznie. Znajdziemy też niedowidzących, osoby z niedosłuchem itp.

Edytowane przez Gość

Zaburzenia depresyjno-lękowe z elementami fobii społecznej:

Anafranil SR (klomipramina) 150 mg

Amizepin (karbamazepina) 400 mg

+ terapia behawioralno-poznawcza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

linka,ale z ciebie bitch :mrgreen:;)

nie no bez przesady wystarczy poaptrzeć w podpis :mrgreen:

Ewelinka Linka 8)

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, oj tam oj tam ;) , ja patrzę na to realistycznie........wolę tak niż roztaczać przed nim piękne nigdy-nie spełniające się wizje Thazek. :mrgreen:

Człowiek niepełnosprawny umysłowo jak najbardziej może znaleźć miłość swojego życia - ale bardzo wątpię że będzie to całkiem zdrowa osoba. Życie. :bezradny: Niepełnosprawność na poziomie fizycznym bardzo łatwo jest przeskoczyć, w dzisiejszych czasach to już w ogóle nie stanowi problemu - ale niepełnosprawność psychiczna to już nie jest takie hop siup niestety.

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabolik, no właśnie, ale jest problem. Bo jak zaznaczyłam 'mężczyzna szuka kobiety, mazowieckie, wiek 26-30' to nic nie wyskoczyło.

Zaburzenia depresyjno-lękowe z elementami fobii społecznej:

Anafranil SR (klomipramina) 150 mg

Amizepin (karbamazepina) 400 mg

+ terapia behawioralno-poznawcza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pls,nie zamykajcie najlepszego wątku na forum,nie bede mieć motywacji zeby tu wchodzić :mrgreen:

był litrmaślanki i był temat o kościele,był harpagan to był temat..yy,no nie pamiętam,ale była beka :D

teraz mamy detektywa i nie zniechęcajmy go moze,niech pisze,ja będe z uwagą sledzić jego posępy

a jak sie adm.nie podoba to niech zmienią tytuł wątku,np.detektywmonk-opowieści dziwnej treści,czy coś..:)

no trzeba chłopa wyswatac bo się zmarnuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.