Skocz do zawartości
Nerwica.com

nic nie czuję

reneSK

Rekomendowane odpowiedzi

Czy moze byc jeszcze gorzej....3/4 dia lezalam tak mi bylo slabo...nie robilam NIC...co moja mamam skwitowalal zlosliwie...potem szukalam lekarstwa na dystonie alwe go nie ma...jak mi to nie minie to czekaja mnie meczarnie...porbowalam rozmawiac z rodziacmi...ze znajomymi..wszystkich to g..obchodzi...jak to bylo u Balzaka chyba h\kazdy dba o wlasny ogrodek...wiec ryczalam, wylam...w koncu jedna osoba odebrala, ale juz jej maz trabil, ze sobie nie zyczy...wszystkim przeszkadzam...wszystkim...nawet moja terapuetka nie ylaby w stanie przejac sie mna z milosci gdybym nie miala kasy...tylko kasa sie liczy...a medyczyna to biznes...i w ogole takie czasy nastaly ze kazdy chce miec swiety spokoj...a nie zawsze tak bylo w naszej historii...urodzilam sie nie w tym czasie co powinnam..kazdy jest sklonny dac tylko jakis wycinek ze swego bogactwa...nikt nie odwazylby sie dac wdowiego grosza...ja nie pasuje do tych czasow...poza tym jak ktos jest tak chiory jak ja to zabiera za duzo czasu i to jest fakt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem, co piszesz, bo zachowuje sie podobnie, tzn. ograniczylam kontakty... leków nie poszukuje, bo co ci dajdzaleki.. co to wogole jest dystonia? czlowiek przeszkadza, inni tez maja prawo zyc... swoim zyciem... ja to rozumiem i siebie i ich. jak dlugo chodzisz na terapie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem, co piszesz, bo zachowuje sie podobnie, tzn. ograniczylam kontakty... leków nie poszukuje, bo co ci dajdzaleki.. co to wogole jest dystonia? czlowiek przeszkadza, inni tez maja prawo zyc... swoim zyciem... ja to rozumiem i siebie i ich. jak dlugo chodzisz na terapie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czemu, ale jak wezme solian o 17:00 to pozniej przez reszte dnia jestem spiety i lekliwy.

-- 10 lip 2012, 08:22 --

bede musial zjechac z dawki 300mg na 200mg solianu, moze dzieki temu lęki znikna.

-- 10 lip 2012, 09:34 --

ja widze, ze dla ludzi w ogole nie jest wazne zdrowie tylko pieniadze. slucham sobie jak ojciec rozmawia z moja ciotka, paplaja paplaja i mowi, ze kiedys w malzenstwie to jeszcze chodzilo o seks, a teraz tylko o pieniadze. wiec na jaki ch.uj sie pobierac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czemu, ale jak wezme solian o 17:00 to pozniej przez reszte dnia jestem spiety i lekliwy.

-- 10 lip 2012, 08:22 --

bede musial zjechac z dawki 300mg na 200mg solianu, moze dzieki temu lęki znikna.

-- 10 lip 2012, 09:34 --

ja widze, ze dla ludzi w ogole nie jest wazne zdrowie tylko pieniadze. slucham sobie jak ojciec rozmawia z moja ciotka, paplaja paplaja i mowi, ze kiedys w malzenstwie to jeszcze chodzilo o seks, a teraz tylko o pieniadze. wiec na jaki ch.uj sie pobierac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no działa, działa, ja na trittico budzilam sie z bolem serca w nocy. ;/. rqany jak ja bym chciała cofnąć czas ;(

-- 10 lip 2012, 10:53 --

choc przez to cierpienie zaczelam doceniac chwile - widoki, zycie. przykre, ze dopiero teraz. i ta swidomosc, ze nic z moich marzen i planów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no działa, działa, ja na trittico budzilam sie z bolem serca w nocy. ;/. rqany jak ja bym chciała cofnąć czas ;(

-- 10 lip 2012, 10:53 --

choc przez to cierpienie zaczelam doceniac chwile - widoki, zycie. przykre, ze dopiero teraz. i ta swidomosc, ze nic z moich marzen i planów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest wasza sprawa co bierzecie. ale antydepresanty na spanie to najgorszy syf. juz na neuroleptykach nie ma tak zle jak na antydepresantach. nie wiem czy dalej sie bede czul dobrze na solianie, bo czuje cos, ze mniej mi sie chce, a na solianie 300mg mam lęki. od dzisiaj bede jechal na 200mg. caly czas mi truja w rodzinie o pracy. poczestowalbym ich citalem to qrwa tez by sie tak nie madrzyli jak teraz.

-- 11 lip 2012, 17:44 --

Alex Jones - Szczepionki które uczynią Cię posłusznym

Lobotomia wirusem przy pomocy szczepionki

[videoyoutube=]http://www.youtube.com/watch?v=WA5Sg8zlWu8&feature=g-vrec[/videoyoutube]

-- 11 lip 2012, 19:55 --

Profesor Majewska o szczepionkach cz.1

[videoyoutube=]http://www.youtube.com/all_comments?v=sB8QbiCmCwI[/videoyoutube]

Profesor Majewska o szczepionkach cz 2 z 2

[videoyoutube=]http://www.youtube.com/watch?v=Q6NOkk_R9IU&feature=related[/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest wasza sprawa co bierzecie. ale antydepresanty na spanie to najgorszy syf. juz na neuroleptykach nie ma tak zle jak na antydepresantach. nie wiem czy dalej sie bede czul dobrze na solianie, bo czuje cos, ze mniej mi sie chce, a na solianie 300mg mam lęki. od dzisiaj bede jechal na 200mg. caly czas mi truja w rodzinie o pracy. poczestowalbym ich citalem to qrwa tez by sie tak nie madrzyli jak teraz.

-- 11 lip 2012, 17:44 --

Alex Jones - Szczepionki które uczynią Cię posłusznym

Lobotomia wirusem przy pomocy szczepionki

[videoyoutube=]http://www.youtube.com/watch?v=WA5Sg8zlWu8&feature=g-vrec[/videoyoutube]

-- 11 lip 2012, 19:55 --

Profesor Majewska o szczepionkach cz.1

[videoyoutube=]http://www.youtube.com/all_comments?v=sB8QbiCmCwI[/videoyoutube]

Profesor Majewska o szczepionkach cz 2 z 2

[videoyoutube=]http://www.youtube.com/watch?v=Q6NOkk_R9IU&feature=related[/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stonka ma uszkodzony mozg, uszkodzone receptory w mozgu. raz uszkodzony mozg nie regeneruje sie. to nie jest watroba. wg mnie jest droga tylko w jedna strone. eutanazja. jak myslicie, ze eutanazja jest zla to mam pytanie do was: dacie pieniadze na utrzymanie Stonki do konca jej zycia? bo jak Stonka bedzie brnela dalej w leki to bedzie z nia coraz gorzej az skonczy jak roslina. to sa fakty.

-- 12 lip 2012, 15:31 --

poza tym czuje sie jak kupa go.wna. nawet w domu nie daja mi spokoju. na 300mg solianu na poczatku jest dobrze, po 3 dniach pojawiaja sie lęki wiec teraz jestem na 200mg i nic mi sie nie chce, jestem zmeczony. dzisiaj sprobuje 250mg solianu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stonka ma uszkodzony mozg, uszkodzone receptory w mozgu. raz uszkodzony mozg nie regeneruje sie. to nie jest watroba. wg mnie jest droga tylko w jedna strone. eutanazja. jak myslicie, ze eutanazja jest zla to mam pytanie do was: dacie pieniadze na utrzymanie Stonki do konca jej zycia? bo jak Stonka bedzie brnela dalej w leki to bedzie z nia coraz gorzej az skonczy jak roslina. to sa fakty.

-- 12 lip 2012, 15:31 --

poza tym czuje sie jak kupa go.wna. nawet w domu nie daja mi spokoju. na 300mg solianu na poczatku jest dobrze, po 3 dniach pojawiaja sie lęki wiec teraz jestem na 200mg i nic mi sie nie chce, jestem zmeczony. dzisiaj sprobuje 250mg solianu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZNow noc pawie nieprespana...w cierpianach..w dystoach...terapeutka jest zlalmana...wszyscy ktorzy mnie znaja a nie sa pozbawieni serca mnie zaluja

ja to zaluje, ze lyknelam leki :( mam teraz gorzej niz bylo, mysle, ze to i tak przyspieszylo sprawe. nie chce byc uzalez od lekow, a pewnie tak bedzie. moim problemem jest tlumienie emocji, teraz(wczesniej az tak zle nie bylo), ale teraz to dupa.moja byla ter. z ktora sie dzis widzialam powiedziala, ze natychmiast potrzebuje pomocy, oczywiscie przyznala, ze "niefortunnie" sie stalo, ze odtworzyla sie trauma. :/

-- 13 lip 2012, 15:27 --

bylam dzis u lekarza, po raz n-ty dowiedziec sie co z ta moją bezennoscia calkowtia. dala mi skierowanie do szpitala- moze to i dobrze- wstepne rozpoznanie zab. osobowosci, choc mam objawy przypominajace schizofrenie. hmmm. "boję" się, ale kto tam wie. nie wazne co jest, wazne ze czuje sie jak smiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZNow noc pawie nieprespana...w cierpianach..w dystoach...terapeutka jest zlalmana...wszyscy ktorzy mnie znaja a nie sa pozbawieni serca mnie zaluja

ja to zaluje, ze lyknelam leki :( mam teraz gorzej niz bylo, mysle, ze to i tak przyspieszylo sprawe. nie chce byc uzalez od lekow, a pewnie tak bedzie. moim problemem jest tlumienie emocji, teraz(wczesniej az tak zle nie bylo), ale teraz to dupa.moja byla ter. z ktora sie dzis widzialam powiedziala, ze natychmiast potrzebuje pomocy, oczywiscie przyznala, ze "niefortunnie" sie stalo, ze odtworzyla sie trauma. :/

-- 13 lip 2012, 15:27 --

bylam dzis u lekarza, po raz n-ty dowiedziec sie co z ta moją bezennoscia calkowtia. dala mi skierowanie do szpitala- moze to i dobrze- wstepne rozpoznanie zab. osobowosci, choc mam objawy przypominajace schizofrenie. hmmm. "boję" się, ale kto tam wie. nie wazne co jest, wazne ze czuje sie jak smiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak przezywacie schizofrenie, tak boicie sie schizofrenii. a czego tu sie bac? ma sie taka chorobe i juz, trzeba zyc. ludzie maja raka, nowotwor, maja aids i inne choroby i jakos specjalnie nie histeryzuja. i niewazne jaka jest diagnoza. jak leki pomagaja to tylko sie cieszyc. jak nie pomagaja to kombinowac, szukac lekow, dawek, ktore moglyby pomoc. ja mam diagnoze schizofrenia prosta od 5 lat i nic ta diagnoza w mojej chorobie nie zmienila. plus jest taki, ze solian 200mg mam za 3,20zl, a nie za 70zl i mam jeszcze przyznany umiarkowany stopien niepelnosprawnosci, ktorego boje sie wykorzystac, a wlasciwie moi rodzice boja sie, zebym ja wykorzystal, bo wtedy juz bede mial nabazgrane w papierach w urzedzie pracy. w zeszlym roku juz bym poszedl na pracownika dozoru, ale ze mam problemy ze zmeczeniem, brakiem checi i nieunormowanym snem to wstrzymuje sie. nie ma nic gorszego niz zmeczony, wypluty czlowiek bez checi, ktory sie w dodatku nie potrafi wyspac. przeciez zmordowany nie pojde do pracy, bo wtedy bede tylko myslal, zeby sie walnac do wyra co i tak nic nie da, bo spac moge tylko na tabletach. pracowac moglbym tylko na pierwsza zmiane i to chyba jako portier, bo cale 8 godzin na nogach nie wyrobie, bo zryty mam kregoslup, a na krzesle i tak siedze krzywy jak paragraf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi